Cigány szívnek nem való a szerelem?
Figyelt kérdés
Egy nótában meg egy hip-hop dalban is ezt hallottam.okt. 3. 23:01
12/21 anonim válasza:
Már gondolataim legmélyéről lopod a szövegem :D
13/21 A kérdező kommentje:
13:
Egyébként szerénységem nem cigany, mielőtt beleélnéd magad..
okt. 4. 02:09
14/21 anonim válasza:
Szerinted minden, ami egy dalban van, az igaz?
15/21 anonim válasza:
Inkabb a magyaroknak nem valo akik sajnalnak egy szelet kenyeret meg felnek gyereket csinalni 😂
16/21 valaki : válasza:
15-ös
Mélységesen igazad van
Én magyar fehér nőként sokszor gondolok arra, hogy a magyar férfiak már 30-35 évesen is félnek az élettől. Persze ez nem mindenkire igaz, és az se normális, ha egy roma 17 évesen apuka.
De van valami abban, amit írsz
17/21 anonim válasza:
És ha arról hallasz egy nótát, hogy ugorj a kútba akkor azt is komolyan fontolóra veszed, hogy megtedd? xD
18/21 anonim válasza:
16: hat igen, es akinek a legtobb van az sajnalja a legjobban.:D kulonben nem is olyan reg a magyarok kozt is akadt aki 17 evesen lett apuka, szerintem azzal nincsen feltetlen problema.🤷🏽♀️
A magyar nyavog, hogy fogyunk, de 30 evesen meg "nem all keszen" a gyerekvallalasra. Na most ez is milyen bena mar?
19/21 A kérdező kommentje:
Így látom a többség egyetért, úgyhogy lehet ebben valami
okt. 7. 06:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!