Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is érzi úgy, hogy a világ...

Más is érzi úgy, hogy a világ megérett a pusztulásra?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a világunk a 20-as évektől kezdve egy rohamos dekadenciába kezdett, és az egész emberiség (főként a 30 alatti generáció) kezd egyre primitívebb szintre süllyedni, a világ bármely táján, és úgy alapból borzasztó ez az évtized. Ugye kezdődött minden a coviddal ami már önmagában hatalmas megosztottságot produkált, aztán jöttek mindenféle mocskos háborúk, visszatért a középkori mentalitás, az imperializmus, és sokan még éltetik is az öldöklést, a világ összes országában vagy diktatúra van, vagy ha nem akkor hatalmas társadalmi és ideológiai megosztottság, és mindenhol ember embernek farkasa. Soha ilyen jelentősége nem volt még a külsőségeknek, a kinézetnek, ruháknak, divatnak, stb-nek mint most, kötelező még a személyiséget is az aktuáldivat alapján formálni, hogy ne légy társadalmi kirekesztett. A hedonizmusnak szintén hatalmas kultusza van, az az értékes ember, aki 18 alatt elveszíti a szüzességét, és sokat bulizik, szexel, iszik, stb, aki pedig nem ilyen az unalmas. A fiatal generáció 80%-a agyhalott tiktokzombi tömegszemélyiséggel és kb mind ugyanúgy néz ki, és mintha csak ösztöneik lennének, kb egy jó kutya több érzelmet mutat a gazdája felé mint a mai fiatalság bárki felé is, (és írom ezt én is fiatalként), és még az ember az érző lény... Az emebernek már minden is fontos csak maga az ember nem. Ez mind mind a 20-as évek társadalmára jellemző. Ahogy kimegyek az utcára és végignézek a különböző embereken, egyszerűen elönt egy mély lelki nyomor, hanyatlásérzet, olyan, amilyenre az előző évtizedben nem volt példa, ha meg hallom is a beszélgetésüket csak mégrosszabb, az Oblivion NPC-i mélyebb beszélgetéseket produkálnak. Az ilyen filmek is mint pl a Ne Nézz Fel is nem véletlen ebben az évtizedben készülnek, mert egy tökéletes korrajz. Más is érzi úgy, hogy a világunk évről évre csak egyre szarabb lesz, az emberek egyre primitívebbek lesznek, és kb egyenesen érik a bibliai apokalipszisra?

okt. 1. 16:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Ha nem is a pusztulásra de valami megrázó dologra ami felébreszti az embereket.

Sok dologban igazad van.

Viszont én megérte a mostani fiatalságot is. Csóri azt sem tudják merre vannak arccal előre.

A képükbe lett nyomva egy telefon, internet és ennyire jutottak vele.

Persze sok fejlődés is volt az elmúlt 15 évben mármint technikailag...

Aki ezek között nőtt fel másképpen látja az emberi értékeket is, pl: annak a srácnak de jó az instája, tuti csak jóarc lehethiszen 1500-an követik. Míg én csak nézek, hogy miafax az az instant és ott miért követnek emberek bárkit is, addigra a mostani generáció 8 fajta dolgot végigpörgetett az agyában.

Hiszen ezzel együtt nőttek fel.

Sokkal jobban megtudják állapítani mi a fake mi nem stb.

Viszont a boomervilágban meg elvéreznek.

Tanúja voltam, hogy hogyan cincálnak szét boomerek a realityben 19-20 éveseket. Megrottyantak, nem bírták a nyomás stb. Persze a képernyőt bámul a lehet, hogy akár érdekes is lehet nekik megnézni, hogy megölni magát valak, vagy fejbelövik stb de a reallife-ban meg fognak rottyanni mikor más generációkkal kell kijönniük és nem lesz majd hangulatjel csak hangulat.

Olyan ütközőzóna ez ami még sok problémát fog okozni.

Teljesen más perspektívából közelítek meg én is egy adott problémát boomerként, mint a mostani generáció.

Ahogy az emberek változnak úgy formálódik a világ is.

Tény, hogy ez az emberekre ráerőltetett erőszakosság nem fog jót eredményezi de az is tény, hogy nem tudunk ellene mit tenni. Hiába hírdetik az igét is ha a kutyát se érdekli már.

okt. 4. 18:27
 52/55 A kérdező kommentje:
Én is fiatal vagyok, és az én életemben is jelen voltak ezek a dolgok, de mégsincs se instám, se tiktokom se szakadt ruhám, se b*zis divathajam semmi ilyen baromság, ennél több agyi igényem volt, csak az embereknek körülöttem nem.
okt. 4. 18:53
 53/55 anonim ***** válasza:

Viszont ne felejtsd el kedves kérdező, hogy tesztekkel bebizonyított az emberi birkaság!

Tehát ha 100 emberből 90 valamit valahogy csinál, jó eséllyel a maradék is ugyanúgy de legalább hasonlóan tesz!

Sosem voltak sokan akik úgymond kilógtak a sorból.

És általában meg is kövezik ezért őket...

okt. 5. 09:07
 54/55 anonim ***** válasza:
Most más a helyzet, mert most több mint 25% birkázza a többséget, Amerikában a republikánus párt lakosságnak pedig állítólag NEGYVENNÉGY százaléka hiszi, hogy a COVID tervezett dolog volt, van, így lassan már a többség fogja birkázni a kevesebbet.
okt. 5. 14:21
 55/55 anonim ***** válasza:

A Center's American News Pathways projektjének részeként végzett felmérés szerint az érettségizett vagy alacsonyabb végzettségű amerikaiak körülbelül fele (48%) szerint az elmélet valószínűleg vagy határozottan igaz. Mármint, hogy a COVID előre tervezve volt.

Közel az idő, amikor az a birka aki nem a többség? Na hogy is van ez?

okt. 5. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!