Más is érzi úgy, hogy a világ megérett a pusztulásra?
8:
Ha minden évszázadban igazuk lett volna, akkor már rég bekövetkezett volna, nem?
Zseni...
Az ember amúgy is szennyezi, és tönkreteszi a természetet. Aminek lesz valamilyen természeti következménye.
A tévtanítókkal meg az a baj, hogy antikrisztusok. Megtévesztik az embereket. Sokan sajnos szándékosan. Az ilyen gyülekezeteknek is több millió tagjuk van európában.
Az egy dolog, hogy vannak más vallások is a kereszténységen kívül. Az országoknak megvan a maguk kultúrája, vallása. És szabadon élhetnek a lehetőséggel. Ez a kultúrához tartozik. De azok, akik más valláshoz tartoznak, nem mondják magukat keresztényeknek, és nem akarnak a kereszténységhez tartozni, nem írják át az Újszövetséget saját gyülekezetük szerint, és nem mondják azt, hogy ők is keresztények, és hogy menjenek inkább hozzájuk az emberek.
Mert akik ezt teszik, az az antikrisztus. Senki sem kéri, hogy ezt tegyék, de ők szívesen csapják be a hívőket, és vezetik félre őket, ez szándékos tőlük.
#8:
Igen? Mégis miben, te gyagya? Mert én k*rvára nem úgy látom, hogy elpusztult volna a világ. De rinyálj csak tovább. xD
26
Nemcsak ott, az a múlté, már megy az mindennap Ukrajnában, Izraelben, Palesztínában, Afrikai országokban, és egy csomó ember van aki ennek örvend.
29
Én nem papoltam istentől való eltávolodásról, bár abban is van igazság, és egyáltalán nem mentem meleg spriccpartikra orgiázni, én még szűz vagyok és nem meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!