Nők mit tennétek, ha egy napig pasik lehetnétek?
Figyelt kérdés
Csak őszintén, lehetőleg korralszept. 29. 22:31
11/21 anonim válasza:
10, pedig biztos nem vagyok az. Ahhoz vonzódnom kéne a nőkhöz romantikusan vagy szexuálisan, és kifejezetten taszít a gondolat.
12/21 anonim válasza:
11
akkor miért undorodsz a gondolattól hogy mi lenne ha egy napra farkad lenne?
13/21 anonim válasza:
Mert nem akarok farkat. Cisz nő vagyok, nem transznemű.
14/21 anonim válasza:
Egész nap dumálnék a fiaimmal ( olyankor legyen, amikor eljönnek!) a sok műszaki izéről meg micsodáról, és nem kellene nekem elmagyarázni semmit, hanem okosakat szólnék hozzá.
15/21 anonim válasza:
14, csak pöcsöd lenne, extra tudásod nem.
16/21 anonim válasza:
🗣Helikopter, helikopter.
Viccet félretéve a tükör előtti helikopterezésen meg egyéb szexuális tevékenységeken kívül szívesen kipróbálnám mondjuk hogy férfiként mennyire vagyok erős, milyen súlyú tárgyakat tudok emelni meg mozgatni.
17/21 anonim válasza:
Gyereket csinálnék valakinek, hogy nekem kelljen megszülni
18/21 anonim válasza:
Állva pisilnék. Masztizást kipróbálnám. Megd*gnám magam.
19/21 Metionin válasza:
Valószínűleg pisilnék állva, a többi napi teendőimet meg ugyanúgy elvégezném. Nem igazán van olyan dolog, amit férfiként meg tudnék és akarnék csinálni, nőként meg nem.
20/21 Katona Dius válasza:
Nem igazán tudnék olyat kitalálni, amit nőként nem csinálok, de férfiként érdekelne a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!