Mi az az egy kérdés, amelynek válasza alapján megállapítod, hogy egy ember (érzelmileg) intelligens, vagy ostoba?
Figyelt kérdés
Azért jutott ez eszembe, mert nemrég egy kedves osztálytársammal beszélgettem egy kiborulásán egy apró probléma miatt. Nem szeretném részletezni, dióhéjban annyi, hogy kérdeztem tőle valamit, ami kicsit rávilágított a problémája valódi jelentőségére, és a kérdésre adott válasza után átfutott az agyamon, hogy "Úristen , hogy lehet valaki ennyire ostoba", amit persze nem mondtam ki hangosan, inkább megtartottam magamnak...
Fura kérdés, de nektek van olyan gondolatotok/kérdésetek amit sokszor felhoztok/feltesztek például még ismeretlen emberektől, és ebből leszűrtök dolgokat vele kapcsolatban?
szept. 29. 20:52
21/21 anonim válasza:
Nekem tíz éve szerzett PhD-m van, érdemi, közel 25 éve folyamatos, hallgatóként kezdett tudományos munkássággal. Jelenleg DSc előtt állok. Ilyen kérdés nincs. Ám 5-15 perc irányított beszélgetés elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!