Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legfőbb vágyatok, elvárás...

Mi a legfőbb vágyatok, elvárásotok egy párkapcsolattól? Vagy mi az, amit szeretnétek, de el tudnátok engedni, mivel valószínűleg minden nem lehet?

Figyelt kérdés
szept. 29. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarjon gyereket, ne legyen anya kicsi fia, aki egy mosást nem tud berakni egy gépbe, ne legyen életképtelen egyedül. Nem akarok az anyja helyett anyja lenni, osszuk meg a teendőket otthon. Legyen vonzó emberileg, nyitott gondolkodású, ne legyen csőlátású.
szept. 30. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Vannak olyan dolgok, amik számomra nem vitatémák - ha ez nincs, kapcsolat sincs jelleggel. Fontos, hogy:

- szeressük egymást és tetsszünk egymásnak

- ugyanaz legyen a vízválasztó dolgokban a véleményünk (házasság, gyerek, városon vs. vidéken élés, szülőkkel vs szülők nélkül élés, vallás)

- lelkileg és fizikailag ne elvegyen az életemből, hanem hozzátegyen a nagy képet nézve

- lehessen rá vészhelyzetben számítani (pl. látom, hogy sokan alig hajlandók vmi fontost megtenni a párjukért, mert "kívül esik a komfortzónámon", "túl sok macera"... néha tök apróságokat, pl. elmenni a boltba venni betétet... közben meg a mostani párom pl. azonnal indult volna segíteni, amikor kizártam magam az udvarra a lépcsőházban, ahol élek... persze, ha dolgozik éppen, nem várnám el, de ha épp nem...), biztonságérzet

- pár közös téma és hobbi

- tartalmas, ingerekben gazdag élet, sok szép közös emlék

Miből voltam hajlandó "leadni"? Pl. nagyon vehemensen elleneztem bármiféle tudatmódosító szert az alkoholon kívül, mielőtt a mostani páromat megismertem, mert ahonnan nekem tudomásom volt ilyesmiről, azok a túlzó drogellenes oktatóvideók és a szenzációhajhász filmek voltak. Amikor ő elmondta, hogy szokott gombázni, majdnem otthagytam, de aztán adtam neki egy esélyt, sőt én is kipróbáltam. Nem lettem kevésbé józan, kevésbé értelmes sem elborult agyú narkós.

Vagy pl. hogy milyen öltözködése legyen - ő szokott néha utcára is melegítőt hordani... régebben nagyon taszított ez a fajta öltözködés, de elfogadtam.

szept. 30. 20:03
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
Egy párkapcsolat nem elvárásokról szóljon, hanem hogy mit tudok adni. Majd a partnered is adja,amit ő tud adni. Ha nem, akkor valamit nem jól csinálsz, vagy nem ő a te embered.
szept. 30. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok elvárások nélkül élni. Lehet, hogy az a jó, amit te írsz, ahogy te élsz.
szept. 30. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Tiszteljen, szeressen, elfogadjon, legyen hőséges, odaadó, lehessen rá számítani, akár lelkizés erejéig (ahol nem a kioktatásom a cél), akár komolyabb helyzetekben is, legyen őszinte és becsületes. Ne kacsingasson félre, ne ismerkedjen *olyan* szándékkal más nőkkel. (ezek persze oda-vissza kell, hogy működjenek)

Állandóságot, biztonságot és nyugalmat szeretnék tőle, ahol nincsenek állandó viták, veszekedések, féltékenykedés, kontrollmánia, nincsen szavak kiforgatása, szándékos feszültségkeltés. Helyette értelmesen és rendesen tudunk kommunikálni, megértéssel.

Legyen férfias, határozott, bátor, tudjon kiállni magért (de ne ököllel menjen a másiknak), és ez a kiállásában is legyen jelen. Tudja jól kimutatni a szeretetét, és a további érzelmeit is, tudjon jól kommunikálni.

Ezek mellett nagyon fontos még az is, hogy rendszeresen töltsünk együtt minőségi időt, a házon/lakáson kívül is.

okt. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!