Egy olyan típusú férfi, aki a munkájában az újításokra törekszik, mennyire valószínű, hogy idősebb korában szeretőt fog tartani, ha már 30-35 éve házas?
Teljesen különálló dolgokról írsz.
Ennyi erővel abból is levonhatod ezt a következtetést, ha új ruhát vesz magának.
Azért gondoltam, mert akkor nem esélyesebb, hogy minden téren szereti az újdonságokat?
Főleg ennyi év házasság után.
Egyáltalán nem! Én továbbra is azt gondolom, hogy ennek semmi köze egymáshoz. A főnököm pl. harminc éve közös céget vezet a feleségével, folyamatosan azon agyalnak, hogy mit lehetne újítani a cégen, hogy minél több bevétel legyen, mindig keresik az újdonságokat, de a házasságuk remekül működik, nagyon jól megvannak.
Voltak olyan főnökeim is, akik nem a házastársukkal vállalkoztak közösen, ők sem voltak különösebben kilengőek, bár nyilván nem éltem velük, nem tudom, hogy volt-e bármelyiknek is szeretője, de nem tudok róla és látszólag jól működött a házasságuk.
A munkájában újításokra törekszik, az nem azt jelenti, hogy munkahelyet vált.
Kapcsolatban is lehet újításokra törekedni, nem kell rögtön szeretőt fogadni.
Teljesen független a két dolog.
Kérdező, mit értesz "munkájában újításokra törekszik" alatt?
Mert ha valaki új módszereket akar adott cél elérésére, akkor valójában ő optimalizálni, fejleszteni akarja a meglévő rendszert... azaz jobbá tenni azt, nem pedig lecserélni.
És mivel te - teljesen indokolatlan módon - feltételezed, hogy biztosan a magánéletben is így viselkedik, így feltételezhetjük, hogy emberünk folyamatosan frissen tartja a régi házasságát, folyton dolgozik rajta, hogy minél jobb legyen.
Na? Ugyanaz a mondat, de szöges ellentéte a jelentés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!