Festés után normális, hogy reflektorral és LED lámpával nézi a falat a megrendelő?
Csináltunk egy festést-glettelést, egyáltalán nem túlárazott áron.
Persze mi is lámpával néztük végig a falakat -első réteg fehér után is, de amikor beállított a megrendelő LED refivel akkor néztem egy nagyot.
Ugye bár LED surlófény mellett mindig is lesz pár hiba a falon. Kivéve ha egy hétig vissza javítgatom, de ezt nem szeretném.
Egyébként két rétegbeni gletteléssel lett vállalva, de 3 került rá (ingyen +1).
Ti mit gondoltok, milyen ember az olyan, aki amúgy természetes fények (meglévő lámpák, ablakok, stb). elfogadható, szép falat kap, de ő reflektorral nézi végig fél méterenként a falat?
Reflektorral fog járni fürdeni is? :)
Még nem futottam bele ilyen megrendelőbe megmondom őszintén és nem tudom, hogy bennem van e a hiba vagy ő gondolja kicsit túl. :)
Én nem teljesen értem a hisztit meg lekezelő hangnemet.
Érthető, hogy valaki elvárja a minőségi munkát nem pedig "elfogadható" eredményt akar a pénzéért.
Kivitelezésben dolgozom, ott elvileg minden vállalkozó lead a végén egy nyilatkozatot, miszerint I. osztályú minőségben végezte el a munkát.
Gondolom ha olyan a megrendelőd aki nem nézi át az elkészült munkát, akkor nem panaszkodsz... :D
A tulaj biztosan profi szakember. Úgyhogy én ilyenkor ott is hagyom, az illetőt (a pénz visszaadása mellett) és listázom.
Így van, hogy kb. 2-3 év múlva váratlanul ugyanazon helyre akarnak visszahívni mert nem talál rá szakít.
Csak ugye mivel rajta van a listán, offos a történet.
Így esett, hogy talált egy "jobbat", én meg felülvizsgalokent ki lettem rendelve oda a biztosító részéről kár szakértőként. A választott kóklere után, a leégett házhoz (és csaladtaghoz).....
Nalam meg le se csiszolják hanem ráfestenek az also retegre egyszer es jonapot..aztán itt ott pereg lefelé.
Nem is tudtam hogy ilyen is van hogy 3 reteg meg ledek..
Ahogy látom nagyon meg vannak sértődve a szakik. Irónia meg tiltólista az megy.
De kíváncsi lennék, hogy vajon előzetesen hányan is tájékoztatják a Megrendelőt arról, hogy milyen munkát kap a pénzéért. Mert tapasztalatom alapján a csillagokat is lehazudják aztán jön a meglepetés.
Nem utólag kell durcáskodni, hogy ingyen gletteltek, hanem előre kell(eme) megfelelően tájékoztatni. Eleve a Megrendelő mint nem szakember, nem is kellene értsen a munkához és a szakembernek kellene eleve I. osztályú minőséget hoznia.
Vagy előre kellene tájékoztatni a Megrendelőt, hogy 2 réteg glett kevés lesz, a megfelelő minőség eléréséhez 3-4 rétegre lesz szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!