Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok mennyire imponálna...

Lányok mennyire imponálna nektek, ha egy munkatársatok akivel normális kapcsolatban vagytok megmondaná nektek, hogy szerinte gyönyörű arcod van?

Figyelt kérdés

szept. 25. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Hagyjuk ezt már... Megfelelő körülmények között (!!!) mindenkinek jól esik, ha megdicsérik a külsejét. Vagy akkor ilyen alapon azt is leszarom, ha valaki a problénamegoldó készségemre tesz pozitív megjegyzést, hiszen a szükséges intelligenciával és asszociációs képességgel is együtt születtem.

Mindenesetre random embertől nem tudnék mit kezdeni egy ilyen bókkal. A munkahelyen pedig extrán kellemetlen.

szept. 25. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Jól esik, de ennyi. Ha nekem is bejön az illető, ennél kicsit többet várok, előbb hívjon randizni, aztán bókolgasson. Ha nem jön be, akkor megköszönöm és el is felejtem.
szept. 25. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Akkor én vagyok a szabályerősítő, de aki a külsőmet kommentálja, ahhoz utána csak akkor szólok, ha muszáj. Taszít.
szept. 25. 21:12
 14/17 A kérdező kommentje:
6# De ha munkatárs akkor már van ismeretség egy ideje..
szept. 26. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
De jó lenne, ha szöveges indoklás kéne a lepontozáshoz. Mert így arra gondolok, két önbizalomhiányos mucinak nem tetszik, hogy valakinek van.
szept. 26. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Borzasztóan kellemetlen. Volt ilyen kollégám, minden reggel úgy jött be hogy “üdv a GyÖnYöRű HöLgYeKnEk”, az osztályon mindenkinek elege volt belőle, örültünk mikor felmondott. Nem munkahelyre való az ilyesmi, oda nem flörtölgetni kéne járni.
szept. 26. 12:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Én a volt munkahelyeimen abszolút nem bókolgattam és volt egy pár női kollégám akik fel voltak háborodva, hogy mi az, hogy nem fordítok rájuk figyelmet. Ez kereskedelemben volt. Nem egy elvárta volna, hogy szórakoztassam és nevetessem meg, hogy ő ne unatkozzon. Mikor látták, hogy ezt nem fogom megtenni értük és érdeklődèst sem mutatok teljesen fel voltak háborodva.

Ez kb 3-4hónap után jött elő.

szept. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!