Lányok mennyire imponálna nektek, ha egy munkatársatok akivel normális kapcsolatban vagytok megmondaná nektek, hogy szerinte gyönyörű arcod van?
Hagyjuk ezt már... Megfelelő körülmények között (!!!) mindenkinek jól esik, ha megdicsérik a külsejét. Vagy akkor ilyen alapon azt is leszarom, ha valaki a problénamegoldó készségemre tesz pozitív megjegyzést, hiszen a szükséges intelligenciával és asszociációs képességgel is együtt születtem.
Mindenesetre random embertől nem tudnék mit kezdeni egy ilyen bókkal. A munkahelyen pedig extrán kellemetlen.
Én a volt munkahelyeimen abszolút nem bókolgattam és volt egy pár női kollégám akik fel voltak háborodva, hogy mi az, hogy nem fordítok rájuk figyelmet. Ez kereskedelemben volt. Nem egy elvárta volna, hogy szórakoztassam és nevetessem meg, hogy ő ne unatkozzon. Mikor látták, hogy ezt nem fogom megtenni értük és érdeklődèst sem mutatok teljesen fel voltak háborodva.
Ez kb 3-4hónap után jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!