Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik volt a kedvenc napod a...

Melyik volt a kedvenc napod a COVID-19 járvány idején?

Figyelt kérdés

Magyarországon ugye 2020. március 4-én kezdődött a járvány, ekkor jött a hír az első fertőzöttről. A vége már kicsit homályosabb, mindenesetre a koronavírus kormányzati oldala 2023. január 1-jén szűnt meg (tehát kb. ekkortól tekinthető a járvány vége hazánkban).

A kérdésem, hogy melyik év-hónap-nap volt a kedvencetek az említett 2020.03.04.-2023.01.01. intervallumban? És miért?

szept. 25. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Májustól úgy szept. végéig. Kezdtem megszokni, hogy most más életritmus van, az utcai csend nagyon hasznos volt, hétvégi nyugalom szintén.
szept. 25. 20:40
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
Ugyanúgy telt minden napom, akár volt járvány, vagy nem.
szept. 26. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elején. Majdnem üres utcákon bicikliztem sokat.

Nem volt brutális zajszennyezés.

Nem volt forgalmi dugó.

És a sok idióta félreértése, hogy "lockdown" nem jelentette azt, hogy otthon ücsörgtem volna folyton amit mások úgyis üegtewznek a TV meg a számítógép előtt, akkor is ha nincsen lockdown.

A kedvenc időszak mellett a kedvenc dolog volt a vicces videók, átköltések, amiket sokan akkoriban csináltak.

Erre egy példa:

[link]

szept. 28. 06:16
 14/14 anonim ***** válasza:

2020 március 24-, amikor Walesben kirándultak.

Majd 2020 november 11, amikor a szememet műtötték LASIK eljárással kemény lezárások ellenében.

Az ilyen műtétet a személyzet amúgy is maszkban szokta végezni, de ezúttal nekem is lemez maszkot húznom arra a 4 percre.

nov. 13. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!