Melyik volt a kedvenc napod a COVID-19 járvány idején?
Magyarországon ugye 2020. március 4-én kezdődött a járvány, ekkor jött a hír az első fertőzöttről. A vége már kicsit homályosabb, mindenesetre a koronavírus kormányzati oldala 2023. január 1-jén szűnt meg (tehát kb. ekkortól tekinthető a járvány vége hazánkban).
A kérdésem, hogy melyik év-hónap-nap volt a kedvencetek az említett 2020.03.04.-2023.01.01. intervallumban? És miért?
Az elején. Majdnem üres utcákon bicikliztem sokat.
Nem volt brutális zajszennyezés.
Nem volt forgalmi dugó.
És a sok idióta félreértése, hogy "lockdown" nem jelentette azt, hogy otthon ücsörgtem volna folyton amit mások úgyis üegtewznek a TV meg a számítógép előtt, akkor is ha nincsen lockdown.
A kedvenc időszak mellett a kedvenc dolog volt a vicces videók, átköltések, amiket sokan akkoriban csináltak.
Erre egy példa:
2020 március 24-, amikor Walesben kirándultak.
Majd 2020 november 11, amikor a szememet műtötték LASIK eljárással kemény lezárások ellenében.
Az ilyen műtétet a személyzet amúgy is maszkban szokta végezni, de ezúttal nekem is lemez maszkot húznom arra a 4 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!