Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, akiknek nincs se...

Férfiak, akiknek nincs se feleségetek, se gyereketek, hogyan élitek meg az élethelyzetetek?

Figyelt kérdés
Főleg a késő harmincas, negyvenes vagy afölött lévő férfiakhoz szól a kérdésem. Hogyan élitek ezt meg? Így akartátok mindig? Van más, amivel kitöltitek az időtök a munkán kívül? Nem zavart a társadalmi nyomás, hogy családot kéne alapítani?

szept. 24. 21:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%
18 Nyilván cserélne veled a sok hasonló bűnöző beállítottságú. Nekik az a jó, ha kihasználnak embereket, csak valami miatt kötve vannak a házastársukhoz, általában anyagiak vagy rettegnek anyutól aki lebssza a kisfiát ha elválik. Neked meg nincs ilyen, vígan elvagy a lopás csalás hazudozásból, következmény nincs, a lelked meg ilyen. Aztán vannak még a szeretetteljes kapcsolatok, ilyen emberek között csoda hogy létezhetnek bár nagyon nyírjátok őket mindenfelől.
okt. 23. 08:02
 22/29 anonim ***** válasza:

"nem szeretnék már egy használt nőt magam mellé"

Nem mind használt.

Egyébként te egyet sem használtál még el?...

okt. 23. 10:20
 23/29 anonim ***** válasza:
73%

"ha egyedül szeretnék lenni akkor nincs az, hogy ezt ne tudnám megtenni mert ott van egy nő"

Egy olyan nő, aki szeret, hagyja, hogy egyedül legyél, amikor egyedül akarsz lenni.

okt. 23. 10:24
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem az a használt nő akinek volt kapcsolata és egész jól ment, jó élményekkel (persze egyedül is érezhette magát jól), hanem az akinek vagy nagyon rossz kapcsolata volt, vagy egyedül rosszul érezte magát, és így ez a több rossz év vagy akár több rossz 10 év az ott van benne és látszik rajta hogy megviselte.
okt. 23. 10:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"az a használt nő ... akinek vagy nagyon rossz kapcsolata volt, vagy egyedül rosszul érezte magát, és így ez a több rossz év vagy akár több rossz 10 év az ott van benne és látszik rajta hogy megviselte"

Ha így értelmezzük, akkor is igaz, hogy nem mind ilyen.

okt. 23. 11:50
 26/29 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Nem igazán értem a lepontozásom okát, én csak őszintén válaszoltam egy kérdésre, és ahogy írtam is, régebben én sem így képzeltem el az életemet

okt. 23. 13:15
 27/29 anonim ***** válasza:
68%
#26 gykn a keserű nők így állnak bosszút a férfi nemen. Nem kell vele foglalkozni.
okt. 23. 14:17
 28/29 anonim ***** válasza:
31%

18 azért mert teljesen mindegy milyen voltál korábban, ha most neked elég az hogy egyéjszakásokat hozol össze, és megvan a szex fűvel fával, meg a tripper, meg a lezüllés. Akkor lennél valaki ha nem érnéd be ennyivel, vagy akkor ez se kellene. Az számít amilyen most vagy, nem az hogy volt pár év amikor normális voltál, nagyszerű, de most nem vagy az.

A lepontozást meg nemcsak keserű emberek csinálják, hanem akiknek full unszimpatikus a válasz. Mivel nekik így nem hasznos, hanem káros hogy baromságokat kell olvasni ráérő pár percükben ha felnéznek a gyakorira.

okt. 23. 21:13
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"akiknek full unszimpatikus a válasz. Mivel nekik így nem hasznos, hanem káros hogy baromságokat kell olvasni ráérő pár percükben"

Meg esetleg úgy érzik, hogy nem hasznos, ha valaki baromságokat terjeszt. Meg olyan is van, hogy egyszerűen mellényomnak véletlenül. :)

okt. 23. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!