Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, akiknek nincs se...

Férfiak, akiknek nincs se feleségetek, se gyereketek, hogyan élitek meg az élethelyzetetek?

Figyelt kérdés
Főleg a késő harmincas, negyvenes vagy afölött lévő férfiakhoz szól a kérdésem. Hogyan élitek ezt meg? Így akartátok mindig? Van más, amivel kitöltitek az időtök a munkán kívül? Nem zavart a társadalmi nyomás, hogy családot kéne alapítani?

szept. 24. 21:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer-kétszer kérdezték, hogy miért nincs gyerekem, de a férfiaknál ez korántsem akkora társadalmi elvárás, mint egy nőnél.

Ha meg nem házasodik meg a pasi, az se gáz, ráfogják, hogy született agglegény, a nőknél meg ugye az van hogy "senkinek se kellett".

Egyébként az vettem észre, hogy a korombeli házas férfiak inkább rám irigyek, amiért nem vagyok nős, mint fordítva.

45/F

szept. 25. 05:36
 12/29 anonim ***** válasza:
70%

Meleg férfi vagyok, egyedülálló. De valahogy nem azt a happy életérzést látom a nős,családos férfi munkatársakon,amit gondolnék, vagy látnom kéne. Vannak páran elvált férfiak, rajtuk látom a visszakapott szabadság örömét ,pedig ketten közülük a gyerekekkel maradtak.

A nősökön unalmat,apátiát, a többnapos ünnepek,hétvégék előtt pedig kínlódást látok,hogy mit fognak csinálni otthon ....?!

szept. 25. 06:07
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

Még annyit hozzátennék, hogy van nálunk egy harmincas férfi, akinek két gyereke van. Értelmes,jó kinézetű ember. Na ő például szinte minden pénteken elmondja :" Basszus, jön a hétvége, megint dugni kell..."

És fintorog hozzá.

Ezt látva, hallva egyáltalán nem bánom, hogy nincs családom.

# 12

szept. 25. 10:13
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

13

Nagyon erősen kétlem, hogy a dugással van baja, hanem inkább azzal, hogy kit kell...

szept. 25. 12:53
 15/29 anonim ***** válasza:
88%

12-es! Mostanában nagyon sok emberen látok apátiát a covid és más válságok miatt, nem feltétlenül a családi élettel függ össze a dolog.

A visszakapott szabadsághoz meg annyit fűznék hozzá, hogy a családból és a párkapcsolatból eleve nem kéne börtönt csinálni! Akik szeretik egymást, azok boldoggá teszik egymást.

szept. 30. 18:45
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Őszintèn szólva, nem hiànyzik egyik sem.
okt. 16. 16:35
 17/29 anonim ***** válasza:
20%

Nem magyarázza miért viszolyog a szextől?

10 éves éves párkapcsolat után, mintha én is elkezdtem volna undorodni az egész szextől. Nem vagyunk mi állatok.

okt. 22. 10:06
 18/29 anonim ***** válasza:
38%

Régebben úgy képzeltem el az életem hogy lesz majd feleségem és gyerekem.

9 éven át tanultam egyetemen, utána kezdtem csak el ténylegesen a munkát, ami azért nem mindig egyszerű. Közben élsportba is volt részem belekóstolni.

Majd amikor kicsit kitusztult a kép, visszaléptem az élsportból és nem a

kórház-edzés-alvás háromszögben mozogtam akkor jöttem rá, hogy basszus ott állok 40 évesen, és se gyerek se feleség, sőt még barátnő se. Azóta pedig annyira egyiket sem erőltetem.

Egyéjszakást elég könnyen össze tudok hozni szerencsére, így a szexuális dolgokkal nincsenek gondok. Viszont ha egyedül szeretnék lenni akkor nincs az, hogy ezt ne tudnám megtenni mert ott van egy nő.

Aranyásó sincs szerencsére a közelemben, így a pénzemet arra tudom fordítani 100% amire én szeretném

Azt vettem észre, a baráti társaságomból a többiek szokták mondani hogy cserélnének velem, és nem én mondom ezt nekik

okt. 22. 16:21
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
#18 mondjuk ez a cserélnének azért is van, mert egy kapcsolat, meg gyerekek azért nehéz dolog, az nem az a habkönnyű dolog, akkor is, ha jó.
okt. 22. 21:37
 20/29 anonim ***** válasza:
29%
6 Hát igen te is elég sokat bömbölhettél meg a hisztit is kivágtad párszor gyerekkorodban. Megnevelni se sikerült, értem hogy nem akarod magad sokszorosítani. De netezni se netezz akkor, mert ott is terjedsz, mint a pestis.
okt. 23. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!