Kivulallo szemmel rossz dontes hoztam?
Otthagytam az egyetemet mert idegileg nem birtam, nagyon boldogtalan voltam es maganyosnak ereztem magam. Most elkezdtem dolgozni egy etteremben, eleg szar fizuval, viszont evek ota nem voltam ennyire boldog es kiegyensulyozott, stresszmentes.
Ettol fuggetlenul hibat kovettem el? Nem tudom, mi lenne a jo "ut". 🥲
20 vagyok egyebkent.
Jelenleg lehet jó, de azért én körül néznék, hogy mi is az, amit érdekel igazán.
Nem kell egyetemre gondolni, vannak jó szakmák, amikre támogatás is van, ha az elsőt csinálod.
Egyetemet sosem késő elkezdeni, ha később mégis meggondolnád magad.
Az a helyzet, hogy mi nem tudjuk megmondani, mi számodra a helyes, a jó út, ezt neked kell érezned, illetve ez olyan dolog is, ami nem azonnal fog kiderülni, hanem idő kell neki/hozzá.
Esetleg történt valami, ami miatt megszületett a kérdés, vagy már egy ideje rágódsz rajta? (nem rosszindulatból kérdezem, mert ez lehet segítene, mint plusz infó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!