Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alkohol tényleg butítja az...

Az alkohol tényleg butítja az embereket?

Figyelt kérdés
Volt olyan ismerősötök, aki az alkohol hatására konkrétan idióta lett?
szept. 19. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szept. 24. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
régi könyve, de ez tételesen felsorol sok ilyet: [link]
szept. 24. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
de ebben is van (424. oldaltól) [link]
szept. 24. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es, igen, minimum volt az üveg bor, amit időnként kiegészítettem ilyen-olyan indokkal rövidekkel, vagy csak simán bontottam még egyet, ha elfogyott az első. Ha mentem szórakozni, alapoztam otthon, mielőtt átmentem volna a barátnőimhez alapozni, és ezt azzal magyaráztam, hogy introvertált vagyok, az a 2-3 iszi csak "normális" emberré tesz, aztán az adott szórakozóhelyen, vagy kocsmában mindig egyedül mentem a pulthoz még egy italért, és kértem mellé egy rövidet, amit ott, a pultnál gyorsan lehúztam. Mindenki azt hitte rólam, hogy nagyon pocsékul bírom a piát, közben meg nagyon magas volt a toleranciám mindig is, ezt ugye csak tovább roltam az italozgatással, csak ügyeltem arra, hogy figyelő szemek előtt normálisnak tartott mennyiséget igyak, de közben irdatlanul be tudjak rúgni. Ha otthon ittam, akkor egyébként nem volt késztetésem arra, hogy berúgjak, akkor elég volt a kellemesen becsiccsentett állapot, de ha elmentem valahova, akkor úgy voltam vele, hogy ha már kimozdultam (télen pl. egyáltalán nem esik jól, csak dolgozni meg sportolni járok ki, de azt se szívesen), kikeráztam magam, pénzt költöttem, akkor "érje meg".

Valami csoda folytán sosem ért semmi baj, mindig mindenem megvolt másnap reggel, nem esett bántódásom éjszaka egyedül, mindig hazateleportáltam valahogy, sosem bántottam senkit, nem voltam agresszív, és az egészségemet sem károsította hosszú távon, így aztán csak a vicces sztorik maradtak meg, mert mindenféle mélypont nélkül amiatt változtattam, hogy le akartam adni öt kilót egy esemény előtt, és rájöttem, mennyi fölösleges kalóriát viszek be alkohollal, mikor elkezdtem számolni, szóval ideiglenesen lemondtam róla a fogyókúra végéig, akkor meg rájöttem, mennyi időm marad, ha nem iszok.

szept. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!