Normàlis ez, hogy 39 èvesen ezek a dolgok èrdekelnek?
Mostanàban kezdtem ezen gondolkodni.A lànyom 14 èves, ès vannak dolgok amiket èn szeretek, vagy èrdekel, de màr őt sem.
Pl filmek. Nagyon szeretem pl a sulis szerelmes törtèneteket, vagy olyan filmeket, sorozatokat ami tinedzserekről szól . Filmben is, sorozatban is. Nagy kedvencem a Teen wolf , vagy pl nagyon megtetszett a The tearsmith c.film.Annyira, hogy megvettem a könyv vàltozatàt. De könyveket is szinte csak ilyeneket olvasok. Az After sorozatot most fejeztem be.
Ès mikor mondom a gyerekemnek, hogy nézzünk meg egy filmet, ő ezeket, amik engem èrdekelnek, gyerekesnek talàlja.
A kedvenc színèszeim is a fiatalabb ( 25-35 èves) korosztàlyból kerülnek elő.
Baràtnőim totàl komoly tèmàju könyveket olvasnak. Engem az nem èrdekel. A romantikus story èrdekel, de nem az olyan, ami pl elvàlt 50 èves szereplökről szól.
Nem az a kèrdèsem, hogy pedofil vagyok e , mert termèszetesen nem. Csak engem ezek a fiatal felnőtt törtènetek lekötnek.
Baj van velem, ciki, vagy normàlis?
Sok ilyen kérdés van, mások pl meséket néznek.
Szerintem felnőttként csak akkor gáz az ilyen, ha kizárólag ez érdekel, más egyáltalán nem.
Ha pl olvasol híreket, hogy informált legyél és tudd hogy mi zajlik a világban, aztán utána megnézel egy teen wolf részt, az teljesen oké.
Én is 27 vagyok, gyerekem nincs, de a mai napig jobban szeretem a meséket ( nem a mai moderneket, hanem amik az én gyerekkoromban voltak) meg a tinifilmeket nézni, mint pl egy thrillert vagy vígjátékot. De anyám pl 50 éves, ő is néz meséket. Az egyik nap is ment a Shrek a tv-ben, és mindketten azt néztük, közben telefonom beszélgettünk (nem együtt élünk).
Szerintem nincs ezzel semmi gond.
Szerintem is az számít, hogy mi az élet e mellett is. Felnőttként valahogy viszonyulunk az élethez, univerzumhoz. Ennek egy része lehet kultúra is. És miért ne lehetne ez meséken keresztül.
Viszont azért felnőttként aztán a világban aktív, azt alakító lényekké szép válnunk, akik viszik tovább amit az előző generációk is vittek. Azáltal, hogy anya vagy te részt veszel ebben is. Szóval szerintem ez így egyensúlyban lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!