Normális az hogy 16 évesen amikor szabadidőm van akkor matekot tanulok és matematikai feladatok érdekelnek?
Nem rég vettem észre hogy amíg másokat hidegen hagy a matek, fizika és társai addig én ha tehetem csak azzal foglalkozom. 16 éves vagyok és amikor nincs semmi dolgom akkor logikai feladatokat és és 1-2 évvel előre haladva matek feladatokat oldok meg csak úgy. A programozás is érdekel már 2 éve tanulgatok programnyelveket most pl. c++-t. Az a vicces más ha tehetné (pl. osztálytársaim) nem is gondolna ilyen dolgokra, de ez engem valamiért érdekel. Lehet hogy nagy baromság de azt olvastam hogy az autistáknál fordul ez elő. Ahogy olvasgattam utána pár tulajdonság megegyezik pl. nincsenek barátaim, kerülöm a társaságot, szemkontaktust és keveset beszélek valamint a világos fény is irritálja a szememet. Mi lehet ez? Lehet hogy csak beképzelem? Normális ez?
Köszi a válaszokat és nézzétek ez a helyesírási hibákat! :)
Jó, hogy érdekel. :) Én is szeretem a matekot, de zseni nem vagyok benne sajnos.
De csak így tovább! :)
És attól még nem leszel autista, hogy visszahúzódó típus vagy. Nem mindenki szereti az embereket maga körül. :D
Szerintem teljesen normalis, en az angollal es a torivel vagyok igy:)
Attol pedig nem leszel autista, hogy nem vagy egy hangos tarsasagi leny, valoszinuleg egyszeruen csak introvertalt a szemelyiseged, ami teljesen normalis. Vagy az is lehet, hogy a kornyezetedben nem talalod a helyed. De semmikepp sem hiszem, hogy barmi baj is lenne veled ezek alapjan:)
uhh :d szerintem teljesen normalis, azt hittrm csak en vagyok ebben a cipoben:)
16 vagyok enis es egyszer meglattam egy ket integralt meg 10ik elejen es elkezdett erdekelni a dolog nagyon, szoval elore haladtam a dolgokkal (trig, log, geometria, sorozatok, stb) hogy elkezdhessem tanulni es igazabol nem ment tul nehezen a dolog eddig mondjuk meg elottem vannak a taylor-sorok de igazabol az egesz AP calculus BCbol mar csak ennyi van (magyarul nem nagyon tudom viszont a kifejezeseket mert az egeszet angolul csinalom/tam) :d
programozasnal csak a js fogott meg (talan mert elegge object-oriented)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!