Miért ajánlják fel a segítségüket az olyan emberek, akiket valójában nem is érdekelnek a problémáim?
három dolgot látok most valószínűnek:
1) Azt hitték lány vagy, de nem
2) Lány vagy, de rájönnek hogy van valaki/nem vagy kapható
3) Nagyon unalmasan válaszolgatsz, unalmas minden, stb.
De remélem valaki végig fog hallgatni :D Én is segítettem régen sok embernek, de hátsó szándék nélkül, aztán volt akinek nem írtam utána vissza pár üzenet után, mert egyszerűen más világban élt az ember :/ No de annak az időnek már vége. Bár lehet csak jó érzés volt idegenekkel beszélni, már nem emlékszem :D
22F
Egyrészt tényleg fura, ha valaki segítséget ajánl fel, és nem segít.
Másrészt én is próbáltam segíteni embereknek, de csak leírták a (teljesen átlagos) problémáikat, ajánlottam megoldásokat, abszolút figyelmen kívül hagytak, nem válaszoltak a kérdéseimre, csak ríttak.
Az a baj, hogy idegent nem fog érdekelni a problémád. Valakinek a párkapcsolati problémájára én is csak közhelyeket tudok írni. A tesóméra tudok konkrét dolgokat mondani, mert ismerem a szereplőket.
Biztosan erdekli oket a problemad, de mit varsz toluk? A tobbsegnek nincs meg a tudasa ahoz hogy segitsen a kozhelyek leirasan tul. A legtobb embernek ahoz sincsenek meg a kepessegei hogy figyelmesen vegighalgasson, nem tanitotta meg nekik senki.
Arrol nem is beszelve hogy neten keresztul szinte keptelenseg ugy meghallgatni valakit hogy a masik is eszrevegye, egyszeruen nincs kapcsolat.
Mivel nincsen tudasuk a problemak megoldasahoz, ha teljesen figyelmesen vegighallgatnak akkor is csak kozhelyekkel vagy biztatassal tudnak valaszolni.
"Másrészt én is próbáltam segíteni embereknek, de csak leírták a (teljesen átlagos) problémáikat, ajánlottam megoldásokat, abszolút figyelmen kívül hagytak, nem válaszoltak a kérdéseimre, csak ríttak."
A teljesen atalgos problemakra altaban van hasznalhato megoldas, de nem a koztudott bolcsessegek azok (altalaban). Az mas kerdes hogy ha leirod valakinek akkor kiprobalja-e vagy nem, sokan valoban csak azert irnak ide mert senki nem hallgatja meg oket, amugy a megoldast ok is tudjak vagy nem is erdekli oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!