Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet azzal valamit kezdeni...

Lehet azzal valamit kezdeni hogy nem érdekelnek az emberek és emiatt nem szoktam beszélgetni?

Figyelt kérdés
Egyik nap hallottam hogy kibeszélnek hogy én senkivel sem beszélgetek a suliba ami persze nem igaz mert van 1-2 ember akit már régebb óta ismerek és jóban vagyunk. Viszont a családomon kívül úgy nem igazán érdekelnek az emberek és nem is akarok velük beszélgetni mert nem is lenne miről én meg csak ugy jópofizni nem szeretek meg feleslegesen beszélni szóval lehet ezzel kezdeni valamit?

2015. nov. 27. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom.De péntekre mindenki meghülyül?
2015. nov. 27. 17:47
 2/6 anonim válasza:
9%
Ha nem érdekel a dolog, akkor miért akarsz ezzel kezdeni valamit?
2015. nov. 27. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert tudom hogy ez nem normális dolog.
2015. nov. 27. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Tanulni csak érdemben lehet:-/
2015. nov. 27. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes. Mindenki ismeri azt az érzést, amikor nincs egy hullámhosszon valakivel, vagy másképp gondolkodna bizonyos dolgokról. Ettől függetlenül lehet az illetővel egy jót beszélgetni, csak figyelembe kell venned az ő stílusát, szintjét magadhoz képest, és úgy igazodni a beszélgetésben (márha akarod). Ha témát szeretnél, akkor csak gondold végig mi az, ami közös. Ha nincs, vagy nem találsz ilyen témát, akkor nem kell erőltetni, mert utánna macerás kiszállni úgy belőle, hogy ne nézzen földönkívülinek.

Ha meg kibeszélnek - gondolom ki is vagy közösítve-, az csak a saját butaságuk, mert nem ismerik el, hogy minden egyes embernek más értékei(illetve más értékrendjei) vannak (sajnos őket sem veszik komolyan otthon, ezért nem veszik észre az emberi értékeket - az általános "kibeszéllek, és csak magamra gondolok" gyerekre gondolok). Nem kell komolyan venni őket, majd rájönnek ők is elöbb utóbb... (talán).

Röviden: add önmagad. Nem kell mindenkinek megfelelni.

2015. nov. 27. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor akarj a dologgal valamit kezdeni, ha valóban téged zavar. Ha a környezeted zavarja, de neked kényelmes, akkor ne foglalkozz vele.
2015. nov. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!