Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell olyan hamar megöreg...

Miért kell olyan hamar megöregednünk?

Figyelt kérdés
Átlagban élünk 70-75 évig, mégis 40 után már úgy megroggyan a szépségük hogy az valami borzalmas. Elszomorító hogy van aktív kifejlett idoszakunk kb 20 és 40 között kiélvezni testünk pompajat,utana a következő 30 a ráncosodas,logas,lottyeddes kinek lassabb,kinek gyorsabb megélésével telik.... lehet hogy van aki jól tartja magát,de körülöttem 35 utan ugy le vannak amortizalodva hogy rendesen depressziós vagyok hogy valószínűleg én is az életem felét már olyan bőrrel/arccal/testtel fogom megélni amit nem tudok elfogadni
szept. 18. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Az, hogy körülötted olyan sok igénytelen ember van, az gáz, viszont az még gázabb, ha te emiatt vagy depressziós. Ha te is ugyanolyan igénytelen leszel, mint ők, akkor ugyanarra a sorsra fogsz te is jutni.

Ellenkező esetben lehet egészséges mozgásban gazdag életmód folytatni, ne legyenek káros szenvedélyeid, használj natúr mindenmentes kozmetikumokat, pihend ki magad, tanuld meg a helyes stresszkezelést, relaxálj.

Minden csak tőled függ.

szept. 18. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Magyarországon borzasztó állapotban vannak az emberek, mert nehéz itt az élet. Sok a gond, az emberek be vannak fásulva, elhagyják magukat.

Szerencsére én 30-asként fiatalos vagyok, ezért is tűnök majd el ebből az országból, mert nem akarok beleöregedni a gondokba.

Munkatársaim 50-esként már kész papók, úgy néznek mi, mint a 70 éves nyugdíjasok, borzasztó.

szept. 18. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Ja, még valami:

Anyámék külföldön élnek, a férje pont 70 éves, de kb. 10-15 évet letagadhatna, jól tartja magát.

szept. 18. 16:11
 4/5 anonim válasza:
48%
Hát ez egy nagyon jó kèrdés..nagyon gyorsan telnek az évek.
szept. 18. 16:19
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:

Nagyon kedves kérdés, sajnos nem sokat tehetünk, 70-80 év a maximum, és igen ritka kivétellel jellemző csak a 90. Nagyon kevés idő. Fiatalon az ember még soknak hiszi, de ahogy az évek telnek, egyre gyorsabbnak érezzük az idő múlását. Egyik karácsony után jön a másik.

A kinézet egy másik kérdés. A nyugati országokban az emberek ugyan fiatalabbnak néznek ki, mégsem élnek 100-110 évig. Szóval mindenhol rövid az élet. Sajnos.

szept. 20. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!