Az ezoteria/asztrológia iránt (abszolút többségben) miért pont a nők érdeklődnek?
Figyelt kérdés
A kártyaolvasók, jósok, guruk meg hasonlók több, mint 90%-a nő.
Láttam már ilyen csoportokat és meghírdetett előadásokat is, és a feliratkozók több, mint 90%-a nő volt.
Egyszer benéztem egy ilyen előadásra, és a terem szinte csak lányokból/nőkből állt, ha volt 3-4 férfi, akkor sokat mondtam.
De ugyanúgy a gagyi ezo-tv-s jósok között is abszolút többségben vannak a nők.
Ha valami csoda löttyöt, vagy hasonló energetikai hülyeséget reklámoznak/sztárolnak, azzoknál is csak nőket látni.
A nőket miért vonza ez ennyire?
szept. 17. 22:40
1/6 anonim válasza:
Álmodoznak kapaszkodnak vmibe ha már semmi lelkitársuk sincs meg társuk se.
Amikor magányos voltam en meg az ufokra kattantam rá meg egy rakat csillagászati csopiba jelentkeztem.
Es abban remenykedtem mikor látok már vmit az égen akkor.
2/6 anonim válasza:
Erre a típusú hülyeségre a nők jobban vevők. Ufókat meg rendszerint férfiak látnak.
3/6 anonim válasza:
Ez a spiritualitás egyetlen olyan formája ami nem tekint alárendeltként/oldalbordaként/szolgaként a nőkre.
5/6 anonim válasza:
Csak hogy valami értelmes választ is kapj: a nők sokkal intuitívabbak. Tehát nem csoda hogy a férfiak nagy része komolyan se tudja venni a spiritualitást, egész egyszerűen azért, mert kevésbé fogékonyak. De így is illene tiszteletben tartani mások hitét/ érdeklődését.
6/6 anonim válasza:
Engem érdekel a spiritualitás férfiként és ismerek még néhány férfit akit szintén. Talán a férfiak racionálisabbak természetüknél fogva, de ettől még hihetnek dolgokban amik nem feltétlen racionálisak. Mondjuk nem vagyok kártya jós meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!