Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány meghatározó kapcsolat,...

Hány meghatározó kapcsolat, vagy ember volt az életedben?

Figyelt kérdés

Nem nagyon fiatalok válaszát várom, csak bizonyos kor fölött lehet ilyen mérleget vonni szerintem, vagy akár csak az utolsó pillanatban.

Kapcsolat: akár a szüleid is, vagy egy inspiráló tanár, barát. Szerelemből is lehet több, de vajon akár csak egy is formált jelentősen? Szóval: akik nélkül nem lennél az, aki ma. Légyszi ne fizessetek ki olyan olcsó válaszokkal, hogy mindenki, akivel csak kapcsolatba kerültetek, hozzátett a jellemetekhez.

szept. 17. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Édesapám.

Általános iskolai tanárom.

Első szerelmem.

szept. 17. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Természetesen a szüleim, anyai nagymamám és nagybátyám, a második férjem és a legjobb barátnőm. Sajnos már egyikük sem él...😥
szept. 17. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Édesanyám, és első szerelmem nyomatékosan, és olcsó válaszként azóta is mindenki tesz hozzá 😉
szept. 17. 17:52
 4/11 Awatpr0 ***** válasza:
67%
Családom segített ebben a legtöbbet, de barátaim, ellenségeim, sporttársaim, azok is akikkel nem voltam túl jóba formált ilyenné amilyen most vagyok. Tanárok nekem nem igazán. Hiába voltam normalis gyerek, nem kompenzálták, hogy nem szeretek tanulni:D
szept. 17. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Igazából senki. 2 nagy szerelmem volt, de a jellememet magam építettem, építem fel.
szept. 17. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos a családból senki :/

Általánosban a biológia és a fizikatanárom, gimiben a matektanárom. Emberileg is, szakmailag is ászok voltak, többet adtak nekem,mint a szüleim.

Munkahelyen egy idős nagyfőnök,aki emberi és szakmai mintaképem volt.

Azonkívül egy barátom ,aki már nem él és az utolsó párom, akivel már nem vagyok egybe.

Igaz szeretetet adtak nekem.

F/55

szept. 17. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Szüleim, anyai nagymamám, természetgyógyászom, az első gyakorlati helyem igazgatója, aki inkább volt számomra egy remek mentor, mint főnök, valamint egyik egyetemi tanárom, aki nélkül nem tartanék ma ott, ahol (beajánlott egy különleges ösztöndíjra, ami rengeteg lehetőséget adott és ad a mai napig). Ők mind nagyon meghatározó személyek (voltak) az életemben. Voltak még persze mások is, de messze ők emelkednek ki a többiek közül.
szept. 17. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Szülők+tesó; sok doktor-nővér, egyéb eü.-s személy, akiknek köszönhetem, hogy élek; kb. 10 tanár; 1 mentor; pár képzésen megismert személy; 2-5 munkatárs.

Általában igyekszem figyelni-értékelni azt, ha valakitől lehet tanulni, vagy kölcsönösen elfogadjuk egymást.

szept. 17. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Férjem.
szept. 17. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Igazából egy se volt, aki hatalmasat fordított volna a világnézetemen. Voltak olyanok, akik megkeserítették, voltak akik vidámmá tették, de ennyi.
szept. 18. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!