Miért van elnézve az, hogy az emberek tömegközlekedési eszközökön fülhallgató nélkül halgassák a sz*r zenéiket meg videóikat?
Várost nem írtam, de mindenhol ez megy
Szerencsére nem minden egyes buszon/vonaton, de kb. ugyanolyan arányban találkoztam ezzel kisvárosban, nagyvárosban, mindenhol
És k~~vára zavar bárhol is történjen meg
Nem szólok -mert nem szólhatok- de rohadtul zavar!
Tudomásul veszem hogy egy nyomorult tapló, és megpróbálom elkerülni.
Én multkor olyat láttam hogy vmi vallási istentiszteletes hangos felolvasást üvöltetett a hülyegyerek telefonról, és nézte nagy áhitattal a képernyőt.
Nem tudtam eldönteni hogy ez most élőben trollkodik, vagy valóban ilyen-e.
Veszprém megye; nálunk is nagyon gyakori jelenség ez, de így sem merek szólni, mert pont olyanok bömböltetik, akikről ránézésre tudod, érzed, hogy nem fognak ilyenre kulturáltan reagálni.
Csak, mivel senki nem szól rájuk, magamat is idevéve, nincs is az ilyeneknek következménye, visszhangja, így ez nem is fog változni a közeljövőben, vagy csak tovább romlik a helyzet, és még többen veszik fel ezt a nem túl kellemes szokást.
Nem zavar, mert nem vagyok egy karotnyelt sz*rrago.
TOMEGkozlekedes, nyilvan van ilyen is, meg meg sok mas. Ameddig az illeto nem kotekszik velem vagy nem hanyingerkeltoen budos, nem zavar mit csinal. Altalaban nem orakat tomegkozekedek. Ha meg igen, igy jartam. Nem kizart az se, hogy en is zavartam mar mast.🤷🏽♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!