44 éves férfi hogy csinálja, hogy mindig huszonéves nők társaságában van?
Miközben nem is gazdag. A facebookja másból sem áll, minthogy ilyen 20-30 közötti nők veszik körbe bulikban, különböző társasági eseményeken, borkóstoló, kiállítás, koncert, túra, edzőterem, étterem, cukrászda stb.
Persze nem tudom csak egy bohóc e akinek semmi nem jut a nőkből vagy sorozatban hazahordja a csajokat.
Én 41-44 év között voltam a legnépszerűbb a fiatal nők körében. Pedig soha nem költöttem rájuk sokat, mégis annyira jöttek ekkor, hogy muszaj volt válogatnom.
Nem tudom miért van ez. Utána azért elkezdett enyhülni a nyomás.
Vszínűleg olyan személyisége, kinézete, hogy megteheti. Egy férfinél ez teljesen más, mint egy nőnél.
A nők (ami a kinézetüket illeti) 18-25 éves koruk között vannak a csúcson, egy férfi akár 45-50 évesen is jó lehet huszonéves nőknél, ha igényes jóképű etc.
És ha megteheti, persze hogy 25 éves csajokkal veszi körbe magát, mint löttyedt koravén arrogáns butácska 30-as magyar nőkkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!