Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is van itt, akit egy...

Más is van itt, akit egy szimpla nátha, vagy torokfájás is leterít?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. A torokfájást nagyon nehezen viselem, most is szenvedek tőle, olyan, annyira mar, mintha sósavat csurgatnának le a torkomon, vagy mintha égetnék belülről. Vagy a nátha ilyen, ott inkább az a rossz, amikor bedugul a fülem. Nagyon nehezen viselem ezeket. Még ha nincs is lázam, egy torokfájás tönkreteszi az egész napomat. Konkrétan mintha kínoznának.

ma 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Kellemetlen ez láz nélkül is. Betegség nélkül is. Egy allergia is nagyon rossz, ha mindig el van dugulva az orrod és mégis folyik, és már feszít az egész fejed.

Szerencsére ritkán van ilyen nekem. De ha van, akkor utálom és nehezen viselem.

ma 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy ezt ide kiokádtam, de hajnal óta fenn vagyok, arra keltem, hogy iszonyúan fáj a torkom. Szedem a torokfertőtlenítő cukorkákat (Strepsils), de nincs sok javulás.. :(
ma 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem többször volt már ilyen torokfájásos nyavalyám, évente úgy olyan 3-4-szer átlagban. Valahogy érzékeny lehet a torkom. Az orrfolyás is szar, de az legalább nem fáj.
ma 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Igen, akkor te hajlamos vagy ilyenre, nézesd meg a manduládat, lehet ki kéne szedetni. Nekem kb. 2-3 évente egyszer van torokgyulladásom és persze én is utálom, mikor pokoli fájdalommal jár a nyelés.
ma 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem számolom pontosan, de kb olyan évi 3 torokfájás az alap nálam.
ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!