Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek! Volt már közületek...

Emberek! Volt már közületek valaki így? Lent.

Figyelt kérdés

Úgy,hogy megfáztatok,megfájdult a torkotok,ilyen vírus felé és nem nagy láz,hanem kisebb hőemelkedésetek lett és nem feküdtetek vele ágyba,hanem úgy gondoltátok,hogy mivel van ugyan hőemelkedés,ellentétek az orvoshoz,hogy irjon fel antibiotikumot,azt szeditek,hogy múljon el,de elmentek dolgozni.

Nekem fáj a torkom és tegnap meg ma reggel volt egy kis hőemelkedésem de nem olyan igazi láz. Úgy gondoltam,hogy Elmegyek az orvosomhoz,adjon a panaszzomra antibiotikumot és szedem. De mivel nem volt magas láz csak pici hőemelkedés ezért nem fekszek ágyban meg táppénz,hanem ma délután is megyek dolgozni kívül l a munkám nem fizikai munka úgysem,hanem egész idő alatt számítógép előtt vagyok meg egyik irodából a másikba mászkálok este meg mikor megyek haza 10 órakor már elég friss hideg a levegő de kabátot veszek s a gyógyszert szedem amit az orvos írt fel,és a gyógyszer már,ha szedem akkor az már úgysem engedi,hogy súlyosabb legyen a betegségem sőt azt a kis torokfájást meg ami kis hőemelkedés volt azt is elmulasztja. Mi a véleményetek? Csinálta már így valaki és meggyógyult?

2014. szept. 30. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Hát, az csodás, ha szétterjeszted a vírust a kollégák közt, hacsak nem egyedül vagy egész nap az irodában. Ha nem pihensz eleget, elhúzódik a gyógyulási idő és az is lehet, hogy visszaesel, de ha nem tudsz mit csinálni, és dolgoznod kell, akkor legalább addig legyél ágyban, míg otthon vagy.
2014. szept. 30. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Fogadjunk hogy ezt nő irta.
2014. szept. 30. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Ne csináld. Persze rossza a táppénz, de nem fognak a kollégáid rajongani érte. Jól szétosztod a bacikat, aztán mehetnek ők táppénzre.

Pihend ki, mert úgy gyorsabban elmúlik, és nem lesz esetleg szövődménye.

2014. szept. 30. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Nem szoktam minden köhints után orvoshoz szaladozni, csak ha tényleg komoly bajom van, akkor megyek. Ennyire nem szokott aggasztani az állapotom. Meg szoktam gyógyulni általában.
2014. szept. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!