Ma megyek állásinterjúra,lebetegedtem mit csináljak?
Olyan helyre nem is mennék, ahol ilyet nem tudnak kezelni. Kérnék másik napra időpontot.
Krónikus beteg vagyok, a feleségem nagyon érzékeny minden betegségre, és a gyerekkel így is sokat kell otthon lenni: nálam az olyan jelölt írná le magát, aki ilyen állapotban állítana be.
Én is maszkban mennék. Szerintem, ha sok a jelentkező, nem foglalkoznak azzal, aki nem jön, mert van másik. Így is lehet, hogy nem tetszik nekik a megoldásod a maszkkal, de legalább megpróbáltad.
Szedj be mindent, ami kicsit is segíthet. Köhögéscsillapítóknál vigyázz, nehogy szedatív legyen.
Hívd fel őket (vagy ha nincs semmi hangod, akkor írj egy e-mailt), hogy bocsánat, rosszul vagy, nem tudsz bemenni. De ha annyira nem vagy dögrováson, akkor a 6-os ötlete kiváló, így végülis nem te mondtad le, hanem ők döntöttek úgy, hogy ne most menj be.
Egyébként a mostani munkahelyemen én is így jártam, csak én a lelkem okádtam ki, szóval nálam esély nem lett volna bemenni, nagyon gyenge voltam, és még délelőtt is hánytam. Írtam egy üzenetet annak, aki interjúztatott, hogy ne várjon, rosszul vagyok, nem tudok menni, én is azt hittem, hogy ez akkor off, de visszaírt, hogy jó-e nekem, ha áttesszük jövő hétre, és végül felvettek.
Jobbulást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!