Mi a véleményetek a "magányos farkasokról"?
Vannak haverjaid, szeretsz társaságba járni, rendszeresen jársz bulizni, de azért magányos farkas vagy...
Ja, én meg alkotmányjogász.
Pont ma gondolkodtam el rajta én is,haver! (Férfi vagy te is,gondolom)
Én még nálad is magányosabb farkas vagyok, nekem az se megy hogy egy gyorsétterembe beüljek egy haverral,mert egyszerűen érzem,hogy olyankor nem vagyok önmagam. Nekem is vannak haverjaim meg minden de inkább amolyan felszínes emberi kapcsolatok a mieink,sose fogunk őszinte baráti beszélgetést folytatni senkivel mert szeretjük magunkban megoldani és /vagy nem is tudjuk rendesen kifejezni az érzéseinket. Azt vettem észre egyébként hogy sokaknak szimpatikusak az ilyen emberek mint mi,a visszahúzódó csendesebb srácok is inkább velünk akarnak barátkozni. Csajoknak pedig imponál az ilyesmi. (Nem utolsó szempont 😃)
Szóval szerintem a többség elfogadja. Vagyis kénytelen mert mi elég makacsok is vagyunk a személyiségünk mellé, és úgyse tudnának mit kezdeni vele mert ha sokáig húzzák az agyunkat úgyis elküldjük őket a fenébe.
31/F
Én már egy ideje annyira magányos farkas vagyok, hogy ahol lehet az emberi kommunikációt is mellőzöm. A többség úgyis sokszor csak értetlenkedik, vagy hazudozik, vagy nem is tudja mert nem tünt fel neki az adott dolog. Szóval én kérdések helyett is figyelek, elemzek, nyomolvasok. Azóta sokkal jobban képben vagyok az eseményekkel, mint amikor még az embereknek hittem el mindenféle sületlenségeket bemondásra.
Az élményeket is inkább már egyedül élem meg, tökéletesen átélve, hogy nem zavar bele senki. Nem kell alkalmazkodni se, nincs folyamatos variálás, önzés és bekavarás. Teljesen szabadon jövök megyek, programozok, a magam ura vagyok. Ja és a természetet én is imádom, bár én a városban is szívesen vagyok egyedül, akár a tömegben is. Ott meg a zene a hűséges társam.
Voltam társasági lény sokáig. Szép volt, jó volt, de manapság inkább már a magam útját járom. A legtöbb emberre egyszerűen nem számíthatsz, csalódást és bajt fognak okozni a végén. Ha megtanulsz magadra számítani és mindent magadnak oldani meg, ezeket a csalódásokat vagy épp veszélyes helyzeteket is elkerülheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!