Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a "magányos...

Mi a véleményetek a "magányos farkasokról"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mióta az eszemet tudom ilyen típus vagyok.Soha senkit sem engedek közel magamhoz.Nem vagyok antiszociális vannak haverjaim és alapvetően szeretek társaságban lenni, de jobban szeretek egyedül lenni.Bulizni kéthavonta egyszer járok.Sokkal inkább szeretek a természetben lenni egyedül, felszabadultan.Soha nem szorultam még rá senki segítségére sem és bízom benne, hogy ezek után sem fogok.Eddig is egyedül birkóztam meg a gondjaimmal és csak nagy ritkán mutatom ki az érzéseimet.Tényleg tipikus magányos farkas vagyok.Mi a véleményetek a hozzám hasonló emberekről?
szept. 14. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Ez a kérdés kamu mert a farkasok az okostelefont sem tudják használni nem még regisztrálni ide és kérdéseket kiírni
szept. 14. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Vannak haverjaid, szeretsz társaságba járni, rendszeresen jársz bulizni, de azért magányos farkas vagy...

Ja, én meg alkotmányjogász.

szept. 14. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Pont ma gondolkodtam el rajta én is,haver! (Férfi vagy te is,gondolom)

Én még nálad is magányosabb farkas vagyok, nekem az se megy hogy egy gyorsétterembe beüljek egy haverral,mert egyszerűen érzem,hogy olyankor nem vagyok önmagam. Nekem is vannak haverjaim meg minden de inkább amolyan felszínes emberi kapcsolatok a mieink,sose fogunk őszinte baráti beszélgetést folytatni senkivel mert szeretjük magunkban megoldani és /vagy nem is tudjuk rendesen kifejezni az érzéseinket. Azt vettem észre egyébként hogy sokaknak szimpatikusak az ilyen emberek mint mi,a visszahúzódó csendesebb srácok is inkább velünk akarnak barátkozni. Csajoknak pedig imponál az ilyesmi. (Nem utolsó szempont 😃)

Szóval szerintem a többség elfogadja. Vagyis kénytelen mert mi elég makacsok is vagyunk a személyiségünk mellé, és úgyse tudnának mit kezdeni vele mert ha sokáig húzzák az agyunkat úgyis elküldjük őket a fenébe.

31/F

szept. 14. 21:14
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 pontosan ilyen vagyok én is.Én nem akarok más lenni.Volt egy időszak, amikor mindig másoknak akartam megfelelni, álarcot húztam fel, de végig tudtam, hogy az nem én vagyok.Már nem akarok senkinek se megfelelni ilyen vagyok és kész.Szeretek egyedül lenni, szeretem a csendet, a nyugalmat.Sosem akarok középpontban lenni, ugyanakkor azt se szeretném ha kiközösítenének az új osztályomban.
szept. 14. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Én már egy ideje annyira magányos farkas vagyok, hogy ahol lehet az emberi kommunikációt is mellőzöm. A többség úgyis sokszor csak értetlenkedik, vagy hazudozik, vagy nem is tudja mert nem tünt fel neki az adott dolog. Szóval én kérdések helyett is figyelek, elemzek, nyomolvasok. Azóta sokkal jobban képben vagyok az eseményekkel, mint amikor még az embereknek hittem el mindenféle sületlenségeket bemondásra.

Az élményeket is inkább már egyedül élem meg, tökéletesen átélve, hogy nem zavar bele senki. Nem kell alkalmazkodni se, nincs folyamatos variálás, önzés és bekavarás. Teljesen szabadon jövök megyek, programozok, a magam ura vagyok. Ja és a természetet én is imádom, bár én a városban is szívesen vagyok egyedül, akár a tömegben is. Ott meg a zene a hűséges társam.

Voltam társasági lény sokáig. Szép volt, jó volt, de manapság inkább már a magam útját járom. A legtöbb emberre egyszerűen nem számíthatsz, csalódást és bajt fognak okozni a végén. Ha megtanulsz magadra számítani és mindent magadnak oldani meg, ezeket a csalódásokat vagy épp veszélyes helyzeteket is elkerülheted.

szept. 14. 22:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok olyan lenni, mint a generációm.19 éves vagyok.Mit csinál a generációm 90%-a?Piál, drogozik, b*szik, pia, buli, drog legyen a többi nem számít majd lesz valahogy.Na hát köszönöm ebből nem kérek...
szept. 14. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Egyet értek. Bármilyen társasághoz kerülök, állandóan csak a piálás meg a bulizás megy. Én szociális vagyok, de ez azt jelenti hogy beszélgetni szeretnék, nem halottra inni magam. Évente kétszer járok bulizni és ennyi. Nem vagyok álszent, akkor volt hogy többet ittam a kelleténél, de csak évente 2 alkalom és ennyi. Mások meg heti 3-4-szer mennek inni a kocsmába. Én mondjuk nem szeretek egyedül menni sehová, bár gyakran nincs kivel, főleg hogy most ketten cserben hagytak.
szept. 15. 01:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezekkel két mondatot nem lehet értelmesen beszélni.Annyira ostobák és prolik, hogy nem igaz.Nem azt mondom, hogy folyamatosan célorientáltnak kell lenni a nap 24 órájában, de az, hogy a buliknál meg a szexnél nem tudnak tovább látni ez szánalmas!És a 90% ilyen.
szept. 15. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb dolog így élni.
szept. 15. 13:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Már akinek...
szept. 15. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!