Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet ilyen káros emberrel...

Mit lehet ilyen káros emberrel csinálni, ha nincsen lehetőséged kizárni az életedből?

Figyelt kérdés

Folyton becsmérel, aláz, aláássa az önbizalmadat, ezt kellett volna, amazt kellett volna. Előnyomozta a volt osztálytársaimat és tanáraimat és velük szó meséket, hazudozik. Igaz morzsákra építi, ami akár igaz is lehetne, de nem. Hazudik és direktben folyton félrevezet, máskor nyálasan kedves, de ez mind álca, fele sem igaz. Kb. azt sem tudom, ki ő, mert semmit nem mondott magáról, csak a neten kutattam, pénzmosodás bűnöző. Fenyegetőzik, lejárat, kiad rólam érzéken adatokat is. Többször direktben tönkretett elektronikai cuccaimat, majd letagadta és rám kente, vagy elhitette, hogy én voltam.

Sajnos kizárnám az életemből, de nem tudom. Ha próbálkozok ellene, akkor én iszom meg a levét ötödszörösen, megfenyeget, zsarol. Sajnos a pénzbeli károm is jelentős, de a lelki sérülés annál több. 4. éve megy. Jobb bele nem gondolni, mert beleőrül az ember. Semmi sem szent neki. Magától nem fog leakadni rólam, csak ha valaki elintézné. Többször majdnem az öngyilkosság határára kergetett direktben.

Már az első két hét brutális volt, nem hogy 4 év.

Szomszédom, a szüleim engedik, hívják, nem tudok tőle megszabadulni, mert védik.

szept. 14. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De nem derült ki hogy Neked mi közöd az emberhez?

Nem szimpi,nem beszélsz vele.Pont.Kész.

Ha ott van elkerülöd.

szept. 14. 20:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Csak nem lehet elkerülni. Előttem más lányt is zaklatott. Mindenáron üldöz...
szept. 15. 09:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát elmész otthonról, mikor jön! A szüleidnek meg elmondod. Hogy zaklat? Szexuálisan?
szept. 15. 12:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Elmondtam, őt védik és engem fenyegettek meg. Tudják, egyszer hallottam, hogy mpndják, "elkapom", azt hittem a faszit, hát másnap engem fenyegetett apám, hogy "ne bántsd szegény embert, annyi idős gyerekei vannak, mint te". És annak én vagyok az oka, hogy annyi idős lányokra hajt, mi.t a lánya??? Másnak az apja el tudta kapni. Ezek ennyire hülyék, vajon mit akarhat egy 20 éves lánytól?? Kvázi rám hozták ezt az elmebeteget. Nagyon gáz szüleim vannak. Tudják, hogy én szóba állni sem voltam hajlandó vele és még azért is én voltam elkapva, hogy "miért nem jöttél ki hozzá". Direkt ennyire hülyék, ráadásul nem kicsit ártott már.
szept. 15. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Tanulsz vagy dolgozol? Utóbbi esetben el kell költözni, albérleti szobába. Lehetőleg másik településre. Ha csak egy szoba, az megfizethető. Fizikailag rád akar mászni, vagy mit csinál a pasas?
szept. 15. 12:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen,meg azt akarja, hogy járjak össze vele dugni, hogy a szüleim ne tudjanak róla. Amilyen kedves, egész biztosan...

Amúgy réhebben a teéegononat törte össze, otthagytam, visszamentem és össze volt törve. Nem is kicsit. Azt mondták, tuti én voltam és rá akarom kenni...

Most meg itt járt a napokban és benyomta a laptopon kijelzőjét, erre meg az a válasz, hogy öreg laptop. Ez is ő volt.

szept. 15. 16:57
 17/21 A kérdező kommentje:
*telefonomat
szept. 15. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Mért van elöl a te cuccod, és te hol vagy azalatt, amíg ő tönkreteszi? És mért nem költözöl el? Azt ne mondd, hogy nincs rá pénzed, nettó 300-ból már kijön a szobabérlet és a megélhetés.
szept. 15. 18:41
 19/21 A kérdező kommentje:

A laptop a szobában volt, nem volt kulcsra zárva, átjött "segíteni" ablakcserénél... A telefont meg valamiért letettem a székre...

Nem inkább az a baj, amit művel??? Meg hogy lejárat mindenhol? Mindegy, hol lakom, akkor sincsen joga ezekhez.

szept. 15. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem a joga érdekes, hanem a lehetősége. Ha nem vagy ott, és nincsenek a cuccaid ott, akkor ő mindezeket nem tudja megtenni. Nem erkölcsi igazságszolgáltatásra van szükség, mert azt te úgyse kapod meg, hanem nyugalomra. Az pedig akkor következik be, ha kizárod az életedből.
szept. 15. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!