Lehet az adott emberre nézve káros, ha túlságosan intelligens érzelmileg?
Igen, én vagyok egy ilyen “látó” nő, látom azt amit más nem, érzelmi intelligencia, nevezd ahogy akarod, es nem latom amit mas lat, peldaul mások praktikus emberek, látnak jól hétköznapi problemakat, en viszont azt latom amit ők nem, nagyobb összefüggéseket, ok okozati tényezőket, átlátok úgymond az embereken, engem nem tud megcsalni pasi mert latok mindent.
Sok mast is latok, de ez a tehetségem nem tesz boldoggá, rengeteg fájdalom es dolgok amiket jobb lenne, ha nem tudnák.
Es igen, elmagányosodtam, okos vagyok es maganyos es persze, ez így nem jó, de az igazsag mindennel fontosabb nálam, nem szeretek önámítani, hogy jobban aludjak
Nem önámítok, minden feltetelezésem ami másról volt beigazolódott, sok mindenre jöttem ra, amire más sose jött volna rá. Pont hogy hazudni magamnak nem szeretek, amint írtam is.
Pszichológust neked ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!