Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem túl magam...

Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a 10+ éves laptopom megadta magát végleg?

Figyelt kérdés

Tv-re csatlakoztatva még jó, csak a kijelzője bajos...

Sajnos nincsen helyette mit használnom, ő is már a végét járta jó ideje. Hangos volt, mint a kamion, felforrósodott kegyetlenül, az aksija tropa, a kijelzője csak akkor volt jó, ha sikerült beállítani megfelelő helyzetbe. Csütörtökön még szolgált, délutánra viszont megadta magát teljesen a kijelző. Azt mondták, valami szalag lehet hibás.

Sokat átéltem vele, kb. mint ha egy állatot gyászolnék. Még el is sírattam.

A szüleimtől rettgek, nem merem megmondani, de tudták, hogy rossz. Anyám munkahelyi laptopja volt, leselejtezték. Elvileg nem kérik már vissza, az össze "tesója" már régóta hibás. Ha megmondanám, az lenne,én tettem tönkre, mit mondok nekik. Tesóm már a másodikat gyűri, gamer laptopot...

szept. 14. 08:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
"minden csoda 3 napig tart" - szokták mondani. Majd veszel egy újat, ezt meg elfelejted. Gondolom, nagyon fiatal vagy még. Egy idő után megtanulod majd, hogy a tárgyak csak tárgyak.
szept. 14. 16:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Egy 12 éves HP laptopom van,végét járja már de ha vége akkor ennyi,nem dől össze a világ,az élet megy tovább. Dolgozd fel!
szept. 14. 18:33
 23/24 A kérdező kommentje:
Mostanában nem igen tudok újat venni és erre meg nagyon szükségem lenne. Ha úgy vesszük, így is sokáig bírta. Anyám azt mondta, hogy lehet másikból pajtásából kicseréltetjük a kijelzőjét.
szept. 15. 09:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Rendezz neki temetést.
szept. 17. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!