A laptopom merevlemeze megadta magát. Le tudom cserélni SSDre?
Figyelt kérdés
1 terásra gondoltam. De nem tudom hogy belefere a laptomomba, mert 100 millio méret van. Hol tudom megnézni, hogy pontosoan mekkora kel?
Lenovo Ideapad 510-15ib
2021. jan. 12. 17:34
1/7 anonim válasza:
Nincsen 100 millió méret először is! Másodszor satás, 7mm-es, jó a benne lévő HDD helyett.
2/7 anonim válasza:
Bármilyen 2,5-ös satás ssd jó a hdd helyett. Szabvány, be fog férni.
3/7 anonim válasza:
Igen, a szabvány miatt bemegy. De esetleg szervizben is megkérdezhetnéd, hogy biztosra menj.
4/7 anonim válasza:
Ha az a meglátásod hogy 100 millió méret van ne állj neki. Nem rosszból, de aki csinált már ilyet az tudja hogy csak 1 méret van ami laptopba megy SATA-ból és az a 2,5". Inkább vidd el szervízbe, pár ezer Ft munkadíjért tesznek bele neked SSD-t. Ne állj neki laptopot szétbontani ha nem vagy benne jártas.
5/7 anonim válasza:
A lenovo honlapja nem ismeri ezt a típust, biztosan pontosan írtad? Ez a leghasonlóbb:
6/7 A kérdező kommentje:
510-15IKB elnézést elirtam.
Már ki vettem a HDD-t.
Holnap veszem meg. Köszönöm a sok segítséget.Szép napot.
2021. jan. 12. 18:37
7/7 anonim válasza:
(Amúgy nekem egy régi lenovo notebookom van, amibe csak a 7 mm-es fér be. De ha már úgyis kiszerelted a mostanit, akkor le tudod mérni, hogy az milyen vastag. Valószínűleg 9,5-es, és akkor a 7-es és a 9,5-es is jó bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!