Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem túl magam...

Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a 10+ éves laptopom megadta magát végleg?

Figyelt kérdés

Tv-re csatlakoztatva még jó, csak a kijelzője bajos...

Sajnos nincsen helyette mit használnom, ő is már a végét járta jó ideje. Hangos volt, mint a kamion, felforrósodott kegyetlenül, az aksija tropa, a kijelzője csak akkor volt jó, ha sikerült beállítani megfelelő helyzetbe. Csütörtökön még szolgált, délutánra viszont megadta magát teljesen a kijelző. Azt mondták, valami szalag lehet hibás.

Sokat átéltem vele, kb. mint ha egy állatot gyászolnék. Még el is sírattam.

A szüleimtől rettgek, nem merem megmondani, de tudták, hogy rossz. Anyám munkahelyi laptopja volt, leselejtezték. Elvileg nem kérik már vissza, az össze "tesója" már régóta hibás. Ha megmondanám, az lenne,én tettem tönkre, mit mondok nekik. Tesóm már a másodikat gyűri, gamer laptopot...

szept. 14. 08:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
10+ éves laptop? Én inkább gratulálnék, hogy ilyen kitartó vagy és eddig bírta! Más ember max 2-3 évente cseréli a műszaki cuccait, ha kell hitelre.
szept. 14. 09:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. Nekem 2019-ben több mint 30 év használat után döglött be a Sony tévém, amit még apám az NSZK-ban vett. Érzelmileg semmi pluszt nem ad az új okos TV. Nem is használom az extra funkciót.
szept. 14. 09:17
 3/24 Pumber89 ***** válasza:

Gratulálok, hogy eddig bírta ő is és te is. Megpróbálhatod elvinni egy szervizbe, hátha életet tudnak lehelni bele és kicserélni a kijelző szalagkábelét. Próba szerencse.

Nekem is van egy 2009-es Toshiba laptopom, és kezdi ő is a végét járni. De lassan bele fogok törődni, hogy elhalálozik. Pedig az a kerti partik nélkülözhetetlen DJ pultja az ugyancsak régi Videoton hangfalakkal. :D

szept. 14. 09:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél újat.
szept. 14. 09:49
 5/24 A kérdező kommentje:

Mint ha a gyerekem lenne. Amúgy ma bekapcsoltam, szerencsétlen elkezdett recsegni és égett szaga lett.

Szerintetek elmondjam anyámnak? Félek, hogy leszidna, pedig vigyáztam erre úgy...

szept. 14. 11:44
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád leszidna egy 10+ éves laptopért, akkor nem normális.

Szervizbe ne vidd, mert "többe fog kerülni a leves, mint a hús".

Vegyél inkább egy erősebb új laptopot.

szept. 14. 11:57
 7/24 A kérdező kommentje:

Pedig le fog, nagyon sajnálom. Anyám tv-je is most adta meg magát.

Nagyon sajnálom, komolyan meg is sirattam... Netezni még jó lett volna. Igazából nem venné észre, ha elraknám örökre, hogy nem működik.

szept. 14. 12:08
 8/24 anonim ***** válasza:
Ennyire gázok a szüleid? Nekem 8 év után halt meg a laptopom, mondtam nekik túl sokat használtam. Letojták, mivel saját pénzből vettem. Az asztali pcm a szekrényben pihen, mondtam nem használom, ott van a tablettem. Kb 20 okos telóm halt meg, sose izgatta őket, amit az ember használ, az előbb utóbb elromlik. Mond meg az igazat, és kész.
szept. 14. 12:36
 9/24 anonim ***** válasza:
A szándékoltan elavulásra tervezett eszközöktől nehogy rosszul érezd már magad. Azt díjazom ebben, hogy addig használtad ameddig bírta. Én egy Huawei P9 Lite telefont nyüstölök már 7 éve. Ebben az a röhej, hogy rajtam kívül szinte mindenki újabbra váltott. Amíg mükődik és ellátja a funkcióját minek az új? Erre pedig olyan válaszok születnek amit én nem igazán tudok értelmezni.
szept. 14. 12:42
 10/24 A kérdező kommentje:

Sajnos ennyire... Maguknak megveszik. Nyertem egy ipadet és apám direkt összetörte, mert "amiatt nem sikerült a vizsga".

Ez olyan gép volt, amit anyám hozott a munkahelyéről, mert le lett selejtezve 2 év után, kaptak új gépeket. Eddig tökéletesen elvoltam vele, szerettem. A mostani nyarat végigszenvedtük közösen, szegény annyira forró volt. Szerintem azért is adta meg magát, mert folyamat ment kb. 10 év kb. napi szintű használatot kibírt.

Telóm is volt sajnos, ami kiesett a hátsó zsebemből fűre és azt mondták nem lehet megjavítani (szerintem javításnál tették tönkre az alaplapot), olyan patáliát rendeztek. De átlag 4 évig bírták a teloim. Sajnos ezek nagyon hamar tönkremennek. Én kötődök is hozzájuk eléggé, meg nem kevés pénz, de sajnos egyre nem tartósabbak. Régen biztosításom volt, egyszer átment rajta a busz, de ez ilyen általános iskolás kezdetleges telo volt. Akkor még valahogy elviselték.

Volt olyan barátnőm, akit annyira lecsesztek, hogy azt hazudta én voltam részegen, azóta sem beszélek vele...

szept. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!