Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem túl magam...

Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a 10+ éves laptopom megadta magát végleg?

Figyelt kérdés

Tv-re csatlakoztatva még jó, csak a kijelzője bajos...

Sajnos nincsen helyette mit használnom, ő is már a végét járta jó ideje. Hangos volt, mint a kamion, felforrósodott kegyetlenül, az aksija tropa, a kijelzője csak akkor volt jó, ha sikerült beállítani megfelelő helyzetbe. Csütörtökön még szolgált, délutánra viszont megadta magát teljesen a kijelző. Azt mondták, valami szalag lehet hibás.

Sokat átéltem vele, kb. mint ha egy állatot gyászolnék. Még el is sírattam.

A szüleimtől rettgek, nem merem megmondani, de tudták, hogy rossz. Anyám munkahelyi laptopja volt, leselejtezték. Elvileg nem kérik már vissza, az össze "tesója" már régóta hibás. Ha megmondanám, az lenne,én tettem tönkre, mit mondok nekik. Tesóm már a másodikat gyűri, gamer laptopot...

szept. 14. 08:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 Nekem is meg volt az a telo, de egy évig bírta, mert az esett le és elvileg javíthatatlan lett, a hátsó üveg is betört.... Honor 10 Lite-ra cserélték, az kereken 4 évig bírta, tavalyig, legjobb telefonom volt, akkor leállt az akksi, mikrofon, mindene... Képzelhetitek, mi volt otthon miatta. Ez a laptop nekem jó lett volna még, vállalható volt, a kis hibáival együtt.
szept. 14. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a saját pénzedből vetted a cuccokat, ezért szólnak bele. Az első telóm 3 műszakos diákmunkából vettem, így közük nem volt hozzá. A laptopom ösztöndíjból, szóval sose a szüleim tettek alám mindent, így nem izgatta őket. Már aztsem érdekli őket mikor milyen telóm, lcd tv, tablettem van, hiszen a saját pénzemből van. Ha elmondod az igazat megvernének?
szept. 14. 13:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Figyelj ezért leszidni biztos nem fognak szép kort megért a laptop, ha megkerdeztek barmi szervizes szakembert ugyanezt fogja mondani. Azt elhiszem hogy sajnálod én a régi gyerekkori tabletemet sajnáltam nagyon az 12 évet bírt, de elfogadtam, azóta van már új. Ilyenkor arra kell vhol gondolni hogy jól volt használva, megérte az árát
szept. 14. 13:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ez a gép, anyám munkahelyén adták, de utána kaptak újabbat. Már régen selejt, szóval addig én vigyáztam rá, sok mindent megért, erről készültem az érettségire, a vizsgáimra, a nyelvvizsgára, ezen tanultam angolul. Általános iskolás voltam, amikor hozzám került. Egy részét valóban ők vették.
szept. 14. 13:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Szüleid valszeg nem normalisak
szept. 14. 14:06
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

"A mostani nyarat végigszenvedtük közösen, szegény annyira forró volt."

Kezdesz úgy beszélni róla, mintha a kisöcséd halt volna meg, ne haragudj, de ez már így annyira nem oké. 😟

szept. 14. 14:08
 17/24 A kérdező kommentje:
2 napja nem is vagyok önmagam.
szept. 14. 14:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Digitális függőség jött ki rajtad?
szept. 14. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagyon túldramatizálod, oké kaptad a laptopot, mondjuk ha lecsesznek mert tonkre ment egy oreg gép akkor a szuleiddek vannak komoly gondok. Tehát értem hogy sok dolog köt hozzá, de azért maradjunk már hogy ez egy laptop csak ami elromlott, nem az van hogy anyagi gondok miatt el kell adnod. Jó szomorú voltál 1 napig miatta, de engedd el
szept. 14. 14:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Megmondtam neki, kikészített,de mint kiderült, ebben a kijelző kivételével minden cserélve volt. Mindene rossz, belebetegedni nem érdemes valóban.

#18 Igen, plusz sajnálom is.

szept. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!