Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a 10+ éves laptopom megadta magát végleg?
Tv-re csatlakoztatva még jó, csak a kijelzője bajos...
Sajnos nincsen helyette mit használnom, ő is már a végét járta jó ideje. Hangos volt, mint a kamion, felforrósodott kegyetlenül, az aksija tropa, a kijelzője csak akkor volt jó, ha sikerült beállítani megfelelő helyzetbe. Csütörtökön még szolgált, délutánra viszont megadta magát teljesen a kijelző. Azt mondták, valami szalag lehet hibás.
Sokat átéltem vele, kb. mint ha egy állatot gyászolnék. Még el is sírattam.
A szüleimtől rettgek, nem merem megmondani, de tudták, hogy rossz. Anyám munkahelyi laptopja volt, leselejtezték. Elvileg nem kérik már vissza, az össze "tesója" már régóta hibás. Ha megmondanám, az lenne,én tettem tönkre, mit mondok nekik. Tesóm már a másodikat gyűri, gamer laptopot...
"A mostani nyarat végigszenvedtük közösen, szegény annyira forró volt."
Kezdesz úgy beszélni róla, mintha a kisöcséd halt volna meg, ne haragudj, de ez már így annyira nem oké. 😟
Megmondtam neki, kikészített,de mint kiderült, ebben a kijelző kivételével minden cserélve volt. Mindene rossz, belebetegedni nem érdemes valóban.
#18 Igen, plusz sajnálom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!