Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, akinek jó...

Van itt olyan, akinek jó párkapcsolata van, kielégítő, tartalmas, egyenlőségen alapuló?

Figyelt kérdés
Tőle kérdeznék.
szept. 13. 07:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

6-os, én is kérdezhetek?

Szabadidőtökben, pl. hétvégén mennyi időt töltötök együtt, és mennyit külön, és kikkel? Közös vagy külön hobbijaitok vannak? Munkahelyetek külön van?

szept. 13. 13:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem jó/k a kérdés/ek.

Semmiben nem fogja befolyásolni a te kapcsolatodat az, hogy mi mennyit vagyunk együtt, vagy külön.

Pont ezt írtam. Kommunikáció. Amennyire igényetek van.

szept. 13. 14:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Van van vagyok

Van van vagyok

Van van vagyok

Na há nem kérdezté részletet

Van van vagyok

szept. 13. 14:34
 14/22 anonim ***** válasza:
12es nem jó a válasz, hogy jön ide az én feltételezett (létező vagy sem) kapcsolatom, mikor az nem szerepelt egy kérdésemben sem? Jó a kérdéems, mivel én tudom, mit akarok kérdezni. Ha nem akarsz válaszolni, nem kell.
szept. 13. 14:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Van van vagyok
szept. 13. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

A naivak kezdik a kommunikáció fontosságot, csak a bibi ott van, hogy rengeteg férfi/ nő arra használja a kommunikációt, hogy megvezesse/ becsapja/ megcsalhassa nyugton stresszmentesen a párját, hogy az még csak ne is gyanítsa, hogy hogy át van verve!

A kommunikáció fontossága….. a kommunikáció által vagy te átbas.va a palánkon babám

szept. 13. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Pláne nem jó, ha nincs kapcsolatod. Ezt agyalásnak, kognitív torzításnak is hívják. Nem létező dolgon gondolkozni.

Miért nem kérdezed meg azt, amit valójában tudni akarsz? A te érzéseid és szükségleteid mentén.

Azért nem jó a kérdés, mert ez én vagyok. Ha azt írom, hogy nem igénylem a napi egy-két óránál több beszélgetést a férjemmel, neked mit mond?

És ha azt, hogy szombat-vasárnap reggeltől estig együtt vagyunk? Ez sem fog mondani semmit. Ez én vagyok, illetve mi a férjemmel. Igények, szükségletek. Legyen közös pont. Mondjuk 10-ből ha van 2-3, az már jó.

De hogy én is csak feltételezzek, nincs kapcsolatod, igaz? És azt szeretnéd tudni mit csinálsz rosszul. Jó-e ha sokat vagytok együtt, jó-e, ha keveset.

Ezért nem jók a kérdések, és valószínűleg a kapcsolatok sem.

szept. 13. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem gondolom magam naivnak, csupán van mögöttem lassan ezer óra önismeret.

Hogy te milyen szemüvegen keresztül látod a válaszaimat, azzal neked van dolgod. Nekem nincs.

szept. 13. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:

17es én nem írtam, hogy kérdezz, amúgy semmitmondó voltál.

16-os igaz, a manipulációt szokták kommunikációnak nevezni ilyen nagymellénnyel.

szept. 13. 15:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát a kommunikáció mindent megold ugye….not.

A meséskönyvekben biztos

szept. 13. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!