Van itt olyan, akinek jó párkapcsolata van, kielégítő, tartalmas, egyenlőségen alapuló?
6-os, én is kérdezhetek?
Szabadidőtökben, pl. hétvégén mennyi időt töltötök együtt, és mennyit külön, és kikkel? Közös vagy külön hobbijaitok vannak? Munkahelyetek külön van?
Nem jó/k a kérdés/ek.
Semmiben nem fogja befolyásolni a te kapcsolatodat az, hogy mi mennyit vagyunk együtt, vagy külön.
Pont ezt írtam. Kommunikáció. Amennyire igényetek van.
Van van vagyok
Van van vagyok
Van van vagyok
Na há nem kérdezté részletet
Van van vagyok
A naivak kezdik a kommunikáció fontosságot, csak a bibi ott van, hogy rengeteg férfi/ nő arra használja a kommunikációt, hogy megvezesse/ becsapja/ megcsalhassa nyugton stresszmentesen a párját, hogy az még csak ne is gyanítsa, hogy hogy át van verve!
A kommunikáció fontossága….. a kommunikáció által vagy te átbas.va a palánkon babám
Pláne nem jó, ha nincs kapcsolatod. Ezt agyalásnak, kognitív torzításnak is hívják. Nem létező dolgon gondolkozni.
Miért nem kérdezed meg azt, amit valójában tudni akarsz? A te érzéseid és szükségleteid mentén.
Azért nem jó a kérdés, mert ez én vagyok. Ha azt írom, hogy nem igénylem a napi egy-két óránál több beszélgetést a férjemmel, neked mit mond?
És ha azt, hogy szombat-vasárnap reggeltől estig együtt vagyunk? Ez sem fog mondani semmit. Ez én vagyok, illetve mi a férjemmel. Igények, szükségletek. Legyen közös pont. Mondjuk 10-ből ha van 2-3, az már jó.
De hogy én is csak feltételezzek, nincs kapcsolatod, igaz? És azt szeretnéd tudni mit csinálsz rosszul. Jó-e ha sokat vagytok együtt, jó-e, ha keveset.
Ezért nem jók a kérdések, és valószínűleg a kapcsolatok sem.
Nem gondolom magam naivnak, csupán van mögöttem lassan ezer óra önismeret.
Hogy te milyen szemüvegen keresztül látod a válaszaimat, azzal neked van dolgod. Nekem nincs.
17es én nem írtam, hogy kérdezz, amúgy semmitmondó voltál.
16-os igaz, a manipulációt szokták kommunikációnak nevezni ilyen nagymellénnyel.
Hát a kommunikáció mindent megold ugye….not.
A meséskönyvekben biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!