Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, akinek jó...

Van itt olyan, akinek jó párkapcsolata van, kielégítő, tartalmas, egyenlőségen alapuló?

Figyelt kérdés
Tőle kérdeznék.
szept. 13. 07:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Van
szept. 13. 07:54
 2/22 anonim ***** válasza:
Van.
szept. 13. 08:02
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

Sok ember azt HISZI, hogy mesés kapcsolata van, de közben messze áll ettől, fényévekre. Csak ennyi a baj a kérdéssel, semmi más.

Sok ember saját magának is hazudik, hogy boldog és a párja a grál lovag, akkor is, ha a gyerekeit molesztálja.

Ennyire bízzál a boldogságos emberek válaszaiban

szept. 13. 08:02
 4/22 anonim ***** válasza:
Úgy volna, de nálunk párom mozgásszervi betegségből adódóan nem tud mindent ugyanúgy megcsinálni. Ezért fickóként kicsit én csinálok többet, ami természetesen meg van beszélve és így nincs probléma.
szept. 13. 08:21
 5/22 anonim ***** válasza:
Egész jónak mondanám.
szept. 13. 08:21
 6/22 anonim ***** válasza:
Kérdezz. 12 éve működőképes a kapcsolatom, 11 éve házasok vagyunk.
szept. 13. 08:33
 7/22 anonim ***** válasza:
64%

Ja igen, a 3-as kivetítette a problémáját másokra.

Eszébe sincs végiggondolni, hogy működhet tökéletesen, kielégítően a kapcsolat, akár külső segítséggel is. Kulcsa az önismeret és a kommunikáció. Mivel az emberek 90%-ának nincs valós önismerete és kommunikálni sem tud, az általános valóban az, hogy nem működnek jól a kapcsolatok, csak elhazudják maguknak.

6-os voltam.

szept. 13. 08:36
 8/22 anonim ***** válasza:
Vagyok.
szept. 13. 13:33
 9/22 anonim ***** válasza:
Van van van vagyok. Hát sokat érő válaszok.
szept. 13. 13:51
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Mert ennyi volt a kérdés, hogy van-e itt ilyen, mert hozzá intézne kérdést. Nem kérte kifejteni.
szept. 13. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!