Van itt olyan, akinek jó párkapcsolata van, kielégítő, tartalmas, egyenlőségen alapuló?
Figyelt kérdés
Tőle kérdeznék.szept. 13. 07:48
3/22 anonim válasza:
Sok ember azt HISZI, hogy mesés kapcsolata van, de közben messze áll ettől, fényévekre. Csak ennyi a baj a kérdéssel, semmi más.
Sok ember saját magának is hazudik, hogy boldog és a párja a grál lovag, akkor is, ha a gyerekeit molesztálja.
Ennyire bízzál a boldogságos emberek válaszaiban
4/22 anonim válasza:
Úgy volna, de nálunk párom mozgásszervi betegségből adódóan nem tud mindent ugyanúgy megcsinálni. Ezért fickóként kicsit én csinálok többet, ami természetesen meg van beszélve és így nincs probléma.
6/22 anonim válasza:
Kérdezz. 12 éve működőképes a kapcsolatom, 11 éve házasok vagyunk.
7/22 anonim válasza:
Ja igen, a 3-as kivetítette a problémáját másokra.
Eszébe sincs végiggondolni, hogy működhet tökéletesen, kielégítően a kapcsolat, akár külső segítséggel is. Kulcsa az önismeret és a kommunikáció. Mivel az emberek 90%-ának nincs valós önismerete és kommunikálni sem tud, az általános valóban az, hogy nem működnek jól a kapcsolatok, csak elhazudják maguknak.
6-os voltam.
9/22 anonim válasza:
Van van van vagyok. Hát sokat érő válaszok.
10/22 anonim válasza:
Mert ennyi volt a kérdés, hogy van-e itt ilyen, mert hozzá intézne kérdést. Nem kérte kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!