Sokakat miért zavar,ha valakinek nagy az önbizalma?
nem értem,miért baj az,ha valaki magabiztos és tisztában van a képességeivel. a rosszindulatú emberek mindig szemétkednek,kötekednek azokkal,akik nem kételkednek a saját képességeikben és rendben van az önbecslésük. mi irritálja öket ennyire? nemhogy megpróbálnák fejleszteni az önbizalmukat,inkább gúnyolódnak,kiröhögnek,megalázóan viselkednek,sárba tiporják a másikat. nagyon taszít az a viselkedés,amikor valaki a saját hiányosságait rám vetíti ki. hanyagolni kell az ilyet. a magabiztosság az,ami fontos,nem az,hogy 'jajj ez meg az mit fog szólni'.
nem bírom elviselni a kötekedést,gúnyolódást,fölényeskedést.
29.és30.vagyok,és igen jókat írtak a többiek, ez a "d0goljön meg a szomszéd tehene is"-effektus, hogy nem az a baja, hogy az ő tehene megd0glött, hanem,hogy a szomszédé nem.
Az zavarja itt most,jelen esetben, hogy a másik valamiben jobb nála, a másiknak valamiben jobb az ő helyzeténél,
és szeretne ős is oda felemelkedni mellé, de azt nem tudja,vagy reálisan,vagy nem, de "pillanatnyilag" (lehet hosszan elhúzódó "pillanat" is) nem képesnek v lehetségesnek magát, vagy a helyzetét; úgyhogy inkább megpróbálja a másikat lehúzni maga mellé,mert azt egyszerűbbnek találja. Hogy elrontja a másiknak hangulatát,lelkesedését,megtöri a kiegyensúlyozottságát. És akkor ugyanott lesz,mint ő.
minél nagyobb önbizalma van valakinek annál jobb,értékesebb. akit ez zavar,az már az ő baja.
én mindig is lenéztem a társadalmat,mert bántják azokat,akiknek nagy az önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!