Az mentális betegségre utal valakinél hogyha valami nem úgy alakul ahogy szeretné, akkor bekattan, kikel magából és elkezd dühöngeni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 07:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem az annyi,hogy nincs önkontrollja!
2/9 anonim válasza:
Ebből nehéz megmondani. Van olyan személyiségzavar pl. aminek ez is lehet az egyik tünete, de önmagában ennyi még nem árul el túl sokat, ez összetettebb.
3/9 anonim válasza:
nem mentális betegség, hanem szimplán hülye az illető .
4/9 anonim válasza:
Nem, szimplán csak gyerekes az illető, ha emiatt elkezd hisztizni, mint egy óvodás.
5/9 anonim válasza:
Szóval, akik lepontozzák itt a válaszokat, azok magukra ismertek és nem tetszik az egójuknak, amit itt olvasnak?
6/9 anonim válasza:
Szerintem utalhat mentális betegségre is, de az is lehet, hogy egyszerűen hülye az illető, aki megszokta, hogy ha üvölt akkor mindent megkap.
Több infó kéne.
7/9 anonim válasza:
Szerintem azért lettek lepontozva azok a válaszok, akik csak lehülyézték az ilyen embert, mert látszólag fogalmuk sincs róla, hogy milyen tüneteket produkálhat egy-egy mentális betegség vagy személyiségzavar, de mégis késztetést éreznek rá, hogy ideböfögjenek valami haszontalant.
8/9 anonim válasza:
Szóval, ha leírom, hogy valaki gyerekesen viselkedik, akkor az egyenlő azzal, hogy "akik csak lehülyézték az ilyen embert,"? Na, te se az eszedről vagy híres, az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!