Ez milyen mentális betegségre utalhat?
Nekem is volt ilyen "majdnem exem", meg egyik barátnőmnek a lakótársa is ilyen.
Velem az volt, hogy épp randi közepén voltunk, amikor közölte, hogy egyedül fogok meghalni, senkinek se fogok kelleni (egyébként tökre elvoltunk, beszélgettünk, nem is volt rossz a randi). Meg együtt sétáltunk, előtte kézenfogva, amikor mondta, hogy ha szerencsém van, az aluljáróban fekvő csövesnek TALÁN kellenék. Meg napközben, amikor együtt vagyunk, folyamatosan megbánt, gúnyolódik, este meg rámír azzal, hogy olyan aranyos és szerethető vagyok. Egyébként róla még rengeteg mindent tudnék írni, szerintem egyébként pszichopata, vagy valami hasonló.
Barátnőm lakótársa meg folyton azt mondogatja barátnőmnek, hogy kövér, és fogyjon le, mert senkinek nem fog kelleni. De közben meg elvileg szerelmes belé, ajándékokat vesz neki, meg becsúsztat az ajtaján egy papírt, amire rá van írva, hogy szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!