Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokakat miért zavar,ha valakin...

Sokakat miért zavar,ha valakinek nagy az önbizalma?

Figyelt kérdés

nem értem,miért baj az,ha valaki magabiztos és tisztában van a képességeivel. a rosszindulatú emberek mindig szemétkednek,kötekednek azokkal,akik nem kételkednek a saját képességeikben és rendben van az önbecslésük. mi irritálja öket ennyire? nemhogy megpróbálnák fejleszteni az önbizalmukat,inkább gúnyolódnak,kiröhögnek,megalázóan viselkednek,sárba tiporják a másikat. nagyon taszít az a viselkedés,amikor valaki a saját hiányosságait rám vetíti ki. hanyagolni kell az ilyet. a magabiztosság az,ami fontos,nem az,hogy 'jajj ez meg az mit fog szólni'.

nem bírom elviselni a kötekedést,gúnyolódást,fölényeskedést.

szept. 13. 00:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem a nagy önbizalommal van a gondom, hanem azzal, ha az nem reális. Sajnos sok ilyet láttam már.
okt. 3. 14:51
 22/34 A kérdező kommentje:

minél nagyobb önbizalma van valakinek,annál jobb. csak az önbizalom a fontos,a többi mehet a kukába.

#18-as megmondja a frankót.

okt. 3. 15:56
 23/34 anonim ***** válasza:
28%

szép vagy, jó vagy, sosem voltál szerény, mindenki irigy körülötted, a társadalom hulladék, stb.

azt megkérdezhetem, hogy azon kívül, hogy masszírozol a nyelveddel egy makkot, aztán grillcsirkepózban széthúzod a végbeled, és félpercenként nyögsz egy konyhásnéniset, még milyen egyéb "frenetikus" képességeid vannak...?

csak, hogy tisztába tegyük a - kissé méltatlankodó - kérdező kételyeit azzal kapcsolatban, hogy mi is valójában a probléma, amikor valakinek túlcsordul az önbizalma/magabiztossága.

kérdésem egyébként a kérdezőhöz is áll.

miben vagy te annyira kiemelkedő, hogy az egész életed arról szól, hogy próbálnak az irigyek, és rosszindulatúak gúny tárgyává tenni, fogást találni rajtad?

mert nekem olybá hat, hogy szerinted az önbizalom az csak egyfajta önmagában létező tulajdonság, olyan, mint a szemszín, tehát "van", és, ha már van, akkor valószínűleg minden oké, és véletlenül sem kell, hogy legyenek mögötte olyan elhanyagolható apróságok, mint pl. tehetség, vagy teherbírás, képesség valamire.

napóleonként mászkálsz az irodában, és csodálkozol, hogy nevetnek rajtad?

okt. 4. 07:45
 24/34 anonim ***** válasza:
Mert nekik kicsi.
okt. 4. 09:21
 25/34 A kérdező kommentje:

csak akkor van baj,ha valakinek kevés önbizalma van. minél nagyobb önbizalma van valakinek,annál jobb. a többi 1 forintot se ér.

#23 az a bajod,kisapám,hogy körfűrész csak a jeled volt az ovodában és nem rajtad használták. kaptad a mínuszt ismét,ostoba paresnyákov proli.

okt. 5. 00:54
 26/34 anonim ***** válasza:

ahelyett, hogy bekakilsz, és bőgsz, mert csíp, akár a kérdésemre is válaszolhatnál, te finomkodó entellektüel.

miben vagy te annyira jó, hogy bárki is irigyelne érte?

üdvözlettel,

Dr. Proli Paresnyákov

okt. 5. 01:03
 27/34 A kérdező kommentje:
#26 nagyon gyorsan tűnj innen!
okt. 10. 18:15
 28/34 anonim ***** válasza:

mert, ha nem...?

[link]

okt. 10. 18:49
 29/34 anonim ***** válasza:
Van különbség,hogy valaki el van telve magától,v legalábbis azt sugározza magáról kifelé/lenézést/beképzeltséget/nagyképüséget/orrfennhordást+jobbnak képzeli magát másoknál,nagyobb értékűnek, meg hogy csak rendben van az önbizalma, tisztában van magával is,másokkal is,se túl nem értékeli magát, se nem alul.
okt. 10. 23:37
 30/34 anonim ***** válasza:

Ezt régebben tettem fel,hátha izgis nektek is

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

okt. 10. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!