Uszodában, fürdőben az öltözői zuhanyzót használod-e, ha igen fürdőruhában vagy nélküle? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
uszoda, zuhanyzó, tusolószept. 12. 13:06
32/48 anonim válasza:
#31 akkor mondd azt, hogy a te fejedben van a baj, és akkor se tartanád be az uszodai higiéniai előírásokat, ha egy század amazon vigyázná a női tusoló bejáratát a serdülő fiúktól. Ujjal mutogatni más gyerekére eléggé átlátszó.
33/48 anonim válasza:
Annak a fejében van baj, aki beviszi a kamasz FIÁT a NŐI zuhanyzóba.
34/48 anonim válasza:
#33 értjük, ez neked egy kényelmes kibúvó.
(Szerintem az a beteg, aki gyerekek láttán szexre gondol.)
35/48 anonim válasza:
Kamaszról volt szó, nem kisgyerekről. Ne akard kiforgatni amit írtam.
36/48 anonim válasza:
#35 Lényegtelen, milyen idős a gyerek.
A lényeg, hogy akkor se tusolnál le rendesen, meztelenül, tusfürdővel, ha nem lenne ott más gyereke.
(Szerintem az a beteg, aki akár kisgyerek, akár kamasz gyerekek láttán szexre gondol.)
38/48 anonim válasza:
#37 bökd már ki, hogy letusolsz-e meztelenül egy olyan helyen, ahol nincsenek kamasz gyerekek?
39/48 anonim válasza:
Persze, ha nincsenek creepek akkor miért ne.
40/48 anonim válasza:
#39 és volt már olyan, hogy nem voltak creepek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!