Uszodában, fürdőben az öltözői zuhanyzót használod-e, ha igen fürdőruhában vagy nélküle? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
uszoda, zuhanyzó, tusolószept. 12. 13:06
1/44 anonim válasza:
Kis perverz.
Erre vered a lompost?
Hát jó, leírom.
70 éves löttyedt farkú bácsika vagyok és fürdőruha nélkül, meztelenül, az öltözői zuhanyzót használom. Szerencsére engem már egyetlen magadfajta perverz nem akar nézegetni.
2/44 anonim válasza:
Mielőtt bemegyek a medencébe, fürdőruhában zuhanyozok, amikor végeztem, akkor ugyanúgy, ahogy otthon.
3/44 Awatpr0 válasza:
Minden uszas után használom(nelkule)
29/F
4/44 anonim válasza:
Kb 10 évente járok ilyen helyre, akkor otthon zuhanyzok előtte/utána.
5/44 anonim válasza:
Mi a büdös francnak kell neked az életkorunk meg a nemünk, azt meg tudod magyarázni?
6/44 anonim válasza:
Igen, meztelenül és ha látok valami homoszexuálist aki bámul akkor tökönrúgom.
7/44 anonim válasza:
Már megint itt?
Menj már valami felnőtt oldalra végre.
8/44 anonim válasza:
#4 vagyok
Kifejtené valaki, hogy miért lettem lepontozva a pokolig, mikor a kérdésre adtam releváns választ? :D
9/44 anonim válasza:
#8 én azért pontoztalak le, mert nem szeretem, ha valaki az alapos tusolás alól azzal bújik ki, hogy otthon már letusolt. Tudom, hogy te bizisten letusoltál, és csak öt percre laksz az uszodától. De sajnos mindegyik ezt mondja. Az uszodai tusolót azért építették oda, hogy használjad, nem azért, hogy kimagyarázd, miért nem használod.
10/44 anonim válasza:
De nekem mi közöm ahhoz, hogy "mindegyik" mit csinál? :D Ha más 3 napja nem fürdött és úgy megy úszni, az ne haragudj, de rohadtul nem az én hibám, ne rajtam verd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!