Miért van ez a férfiaknál?
Ha bunkón koptassuk le, mert nem akarunk ismerkedni ,vagy ha nem írunk vissza nagyképű pics@k vagyunk, akik nem érdemlik meg, hogy az ember foglalkozzon velük.
Ha meg kedvesen, egyenesen elmondjuk hogy ne sértsük meg, akkor azt hiszi, hogy van még esély és tovább próbálkozik.(hónapok múlva is)
Mert az ilyen embereknek komoly pszichológiai problémáik vannak és jobban is jársz, ha az ilyeneket offolod mielőbb.
Ne vedd magadra.
S ez igaz férfiakra, nőkre egyaránt.
Az értelmes, normális pszichés álapotú emberek nem viselkednek kritikán alul s el tudják fogadni az igent és a nemet is. Akkor is, ha kellemetlen vagy pl húz a szíve feléd. Ember marad.
Az tény, hogy egyre ritkább az ilyen ember.
Már megszoktam, hogy sok a problémás egyed. Amikor nem viselkednek rendesen akkor csak annyit mondok nekik nyugis békés hangnemben : na látod? Pont az ilyen viselkedés miatt nem működne köztünk a dolgok.
Míg én békés, emberséges vagyok, addig te így viselkedsz. Ez hosszú távon nem életképes.
Aztán csendbe maradnak, elszégyenlik magukat a vulgárisabb pedig Q anyázik...
Ez van.
Sok időbe telt mire ráleltünk egymással a párommal. Egy tiszta szívű, természetéből fakadó kellemes személyiség. Az a holland férfi, aki elrabolta szívemet anno.
Az elsőnél túlzott sértődöttség miatt. A másodiknál pedig a túlzott magabiztosság miatt.
Alapvetően pedig azért, mert nem fogadják el, az elutasítást.
Miért viselkedsz bárkivel is bunkón? Alap dolog tisztelettel beszélni másokkal
Azért mondják hogy bunkó picsa vagy mert az vagy, úgy viselkedsz
Amelyik férfi nem érti az udvarias, de egyértelmű visszautasítást, az a mentálisan elmaradottabbakat képviseli. Az, hogy férfi, itt csak annyira játszik szerepet, hogy ő van az állandó kezdeményező szerepében, míg a nők a fogadó oldalon vannak.
Ennek a női megfelelője talán az, mikor kétértelmű üzenetekkel hülyíti a fiút és így figyelmet és kedvességet és miegyebet csal ki belőle, ami alapjáraton csak egy randipartnernek járna ki ilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!