Semmi értelmét nem látom az életemnek a munka miatt sem, ha kapcsolatom van az miatt sem, ha nincs akkor sem. Hogyan élnek mások ilyen értelmetlenul?
Talán soha nem voltam boldog max gyerekként a játszótéren mikor nem érdekelt még szinte semmi csak a játék/játszás.
Felnőtten ha kapcsolazom van az kúttalan(ugyse lesz belole házasság stb pár év ezzel pár azzal, max nevelhetem a gyereket egyedül az egyik ilyen kapcsolatnak a végén.)
A munkahely vagy stresszes vagy unalmas, a vezetőt zavarja ha boldogan dolgozik, vki egyből elintézi hogy ne lehessen az.
Az életem most évek ota olyan hogy a munka számlák kötelezettségek körül forgok csak, semmi más nincs az életemben ami boldogitana. Lehet mosogatni csekket fizetni munkába járni társsal lenni aki sz.r vagy csak az lesz es elront mindent, vagy társat keresni a szennytengerben, megalkudni ha nem akarok egyedul lenni, vagy élni egyedül és kész.
Elegem van az egészbol hogy semmi értelme semminek(csak hogy ki legyen fizetve az alberlet, gyűjtve legyen lakásra stb legyen mit enni, kivel lenni, kit hiányolni ki miatt szenvedni, kitől elválni szomoruan kudarccal)boldogtalan vagyok állandóan, meg minek születtem én meg.
De mások meg olyan lazán nyomják ezeket a kotelezo köröket munka gyerek család, veszekedés sz.r kapcsolat, vagy válás aztán keresheti a másikat meg stb.
Mások boldogak a semmitol. Én miert nem?
Talán, mert azt keresed mások mitől és miért boldogak, plusz azt minden helyzetben hogy ez miért lehet szar vagy ez miért szar.
Nem azon van a fókusz, hogy élvez valamit hanem a rettegésen, hogy mi van ha valamit elkezdesz élvezni boldoggá tesz aztán elveszíted. Talán de csak találgatok a sorok alapján szóval megcáfolhatod ha nem igaz.
Értelmesebb tanácsot így, mint civil és nem egy szakember én sem tudok adni annál, hogy tedd máshova a fókuszt próbálj meg apró dolgoknak is jelentőséget adni és ne félj attól ha boldoggá tesznek.
Az emberek életük során sok mindenen mennek keresztül nem kell félni attól sem jó dolgok történnek veled és utánna újra egy rossz jön. Mert ez az élet rendje. Csak neked kell tudnod kezelni, hogy egy kis szomorúság vagy dühöngés után tudsz e váltani képes vagy miután megélted az érzéseidet tovább menni. Esetleg kell e segítség hozzá ahol elfogadnak meghallgatnak (mint a szakember) és utánna tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!