Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki külföldre szakadt és ott nem sikerült neki semmi és évek óta segélyekből él?

Figyelt kérdés
Hazamenni nem tud egyelőre, mert született az új országban egy pár gyereke esetleg.
szept. 11. 00:36
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Például én ismerek olyat, aki anyanyelvi szinten beszéli az adott ország nyelvét, keresi is a munkát folyton, de mégis segélyekre szorul végül. Az otthonmaradtak sokkal jobban élnek mint ő, aki izolálva nyomorog!
szept. 11. 00:38
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Szokásos "magamról beszélek E/3-ban"?
szept. 11. 00:40
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Az hogy nem jött össze a munka kint, az egy dolog. Arról nem lenne úgy igazán semmi véleményem. Kiment, megpróbálta, nem jött össze. Talál magának másik utat, nem az egyetlen akinek nem jött be külföld.

Amiért inkább elítélném az az hogy gyereke is lett a semmire. Az legyen belföld vagy külföld, mindenképp taszító. Ő maga is segélyből él, minek neki a gyerek, akár több is, ha nem tud neki megfelelő környezetet biztosítani.

Az ilyen felelőtlen embereket egyáltalán nem tudom tisztelni.

Illetve még annyit, hogy ha sokat henceget volna azzal hogy neki milyen jó kint a sora, mikor igazából nem, na akkor még hazugnak is tartanám.

szept. 11. 02:13
 4/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
81%
A kérdés az, hogy hol él jobban.
szept. 11. 06:15
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
Gyerekkel is haza lehet jönni.
szept. 11. 06:19
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom senki se kényszerítette hogy a semmire szüljön. Saját magának köszönheti a nyomort. Ha én ilyen lennék, kb elásnám magam a szégyentől.
szept. 11. 06:31
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Van errol egy doku. Luxemburgban nyomorognak honfitarsaink. Viszont a kabotol kirohadt fogaikat ingyen megcsinaltak segílybűl.
szept. 11. 06:47
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Semmi. Nem foglalkozom mások anyagi helyzetével.
szept. 11. 06:52
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Ezért nem kell minden jöttmentnek külföldre mennie. Ha nincs jó munka, megtakarítás, motiváció, nyelvismeret, jobb ha marad a fenekén mert borítékolható a bukás.
szept. 11. 06:52
 10/20 anonim ***** válasza:
23%

#3 Szerintem meg az gázabb túltervezni a gyerekek vállalást. Ha valaki szeretne gyereket csinálja és ne próbálja megvárni a tökéletes helyzetet.

Amúgy én is nyugaton dolgozok és ott ez a segélyen élés pláne gyerekekkel azt jelenti, hogy kap egy lakást az államtól meg havi pénzt is hozzá. Szóval ez nem ugyanaz mint otthon. Nyilván nem él nagy lábon, de cserébe meg nem kell dolgoznia. Szóval azért ez nem az a nyomorult élet. De persze nem jó, hogy nem képes valami értékteremtő tevékenységre, de ezen lehet változtatni.

szept. 11. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!