Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg túlreagálnám ezt a...

Tényleg túlreagálnám ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Twitter/X-en haverommal nézelődtünk. Feldobott egy videót, amin az volt hogy egy tanár mögé odament a diákja, a diák összekulcsolta a két kezét, pontosan a két mutató és középső ujját aztán felnyomta a tanár fenekébe, de annyira hogy azzal meg is emelte a tanárt. Haverom nevetett, én meg elszörnyedve mondtam, hogy ha velem csinálná ezt valaki, akkor utánna “élete hátra lévő részében az Úr Jézus nem keltené fel a toltószékből úgy megverném, de még az anyját apját is, ha elém tolnák a képüket!”.

Haverom azt mondta nem vagyok normális. Én nem értek ezzel egyet.

Még ha ruhán keresztül történt is, még ha férfi is volt az áldozat, akkor is ez bőven szexuális zaklatás kategória, mert kulturáltan fogalmazva is, az illető engedélye nélkül akart a fenekébe felhelyezni valamit.

Ugyan ilyen nem történt még velem, de olyan már volt hogy a mellbimbómat jó erősen megtekerték, aztán meg az illető viszont látta a reggelijét mert olyan gyomrost kapott. Felvolt dagadva napokig utánna a mellbimbóm.

Lehet 23 évesen túl öreg vagy fiatal vagyok, hogy az ilyet viccesnek találjam, bár szerintem ilyen mértékű fájdalmat okozni a másiknak nagyon nem vicc kategória, hanem a bunkóság letagadhatatlan bizonyítványa. Nem, nem vagyok nő, mielőtt valami nagymellényes menőgyerek ideírná hogy a kislányok rinyálnak ilyenekért.

szept. 10. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8

Sok 8 éves gyereket ismersz? Sajnos rengeteg gyerek nő fel bántalmazó közegben vagy simán elhanyagolják, így hozzáfér olyan internetes tartalmakhoz, amelyeket kellő tapasztalat és szellemi érettség hiányában nem tud feldolgozni. És ilyenkor bizony előfordulnak nagyon csúnya dolgok.

Édesanyám egy nagy külvárosi iskában tanított, és hajmeresztő dolgokról számolt be. Többek közt arról, hogy egy elsős gyerek a mosdóban levetkőztette és megfogdosta az osztálytársát. EGY ELSŐS GYEREK.

Szóval ja, szomorú, de sajnos a rendezetlen körülmények közt élő gyerekek is gyakran válnak agresszorokká.

szept. 10. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes elképzelései vannak egyeseknek a csínytevésről... Csínytevés mondjuk az, hogy hajtogatok egy papírrepülőt, és amikor a tanár nem figyel, eldobom. Vagy csínytevés az, hogy bevizezem a krétát, hogy ne tudjon írni velük.

Belenyúlni egy ember intim testrészébe vagy szándékosan megalázni a másikat és fájdalmat okozni neki az NEM csínytevés, hanem minimum zaklatás.

szept. 10. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

12

[link]

"Kanchō (カンチョー) is a prank"

Ennek nem az a lényege, hogy benyúlj a végbélnyílásába a másiknak és az sem, hogy fájdalmat okozzál neki hanem sokkal inkább, hogy zavarba hozzad.

A maga kontextusában ez egy gyerekek közti vicc és nem a másik megalázása.

szept. 10. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanár vagyok.

Ha velem történne ilyen, nem hagynám annyiban, rendőrségi ügyet csinálnék belőle. Ez nem egy csíny, ez szexuális zaklatás, bőőőőven. Eleve honnan veszi bárki is a bátorságot, hogy ilyen módon érjen egy másik emberhez, engedély nélkül????

FIatalok, ha ti így éltek, marha gyorsan gondolkodjatok el azon, tényleg helyénvaló-e egy embertárssal így viselkedni.

szept. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!