Tegnap történt hogy egy átlagnál szűkebb utcában közlekedtem egy személyautóval, majd velem szemben jött egy kisbusz, és az ő oldalán, az út szélén állt egy autó, ami kissé belógott az útra. Azt gondoltam mivel az ő oldalán van az akadály, ezért majd félre áll a parkoló autó mögé, engem ezzel elengedve, majd folytatja az útját. De nem ez történt. Felgyorsított, majd bevágott közém és a parkoló autó közé, nekem el kellett rántanom a kormányt, ezha nem teszem akkor szerintem levisszük egymás visszapillantó tükrét. Konkrétan leszorított az útról. Ugye nyár van, mindkettőnk ablaka le volt húzva, ezért idegességemben kikiabáltam neki ahogy elhaladtunk egymás mellett hogy: Mit csinálsz b*zdmeg?! Eléggé megijedtem, valószínűleg azért reagáltam ilyen hevesen. Ezután az történt hogy ahogy ő már mögém került, láttam hogy erősen lefékez, majd elkezd vissza tolatni. Én ekkor nagyon megijedtem, mert én egyedül voltam és láttam hogy többen is ülnek a kisbuszban, ezért padlógázzal elhagytam a helyszínt. Szerencsére nem követett, nem jött utánam. De minden esetre szerintetek túlreagáltam?
Ha volt hova elrántani a kormányt, akkor nem volt annyira szűk az utca.
De amúgy neked volt igazad, tényleg fax volt a másik. Főleg, hogy először baromira siet, szabálytalankodik, veszélyeztet, aztán meg hirtelen ráér visszatolatni is?
A temető viszont van olyan emberrel, akinek igaza volt... Nem éri meg kikiabálni.
aug. 22. 10:40
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak kicsit tudtam elrántani a kormányt, éppen hogy elkerülve a balesetet. Így is félig felhajtottam egy bokorra vagy sövényre vagy mittudomén mi volt az :D
aug. 22. 10:47
3/5 anonim válasza:
Én is csináltam már hülyeséget, mert totál váratlan helyzetbe kerültem, a szemből jövő nő nem győzött kalimpálni a karjaival, hogy hülye vagyok.
Visszakalimpáltam neki én is. :)
Bár igazság szerint én lesz.rom, ha valaki szabálytalanságot csinál. Még azon se szoktam kiakadni, hogy szemből jön egy nyerges. :)
aug. 22. 11:35
4/5 anonim válasza:
Nem!
Régóta vezetek, én már számítok ilyenekre. Ha útszűkület van az ő oldalán, elvárja. hogy én lehúzódjak akárhová is, csak őneki a gázt se kelljen elengedni.
Kamera van az autóban, erősen lassítok ilyenkor, csak annyira húzódok jobbra, hogy én neki ne menjek senkinek.
Ha nekem jön vagy koccolnak a tükrök, a kamera felvételt adom is át a kiérkező rendőrnek .
Nem állok le senkivel veszekedni, a rézművesek nekem még kérdést sem tehetnek fel, nemhogy letegeznek.
Neked is ezt javaslom!
aug. 22. 11:45
5/5 anonim válasza:
Neked volt igazad, de tök felesleges ilyenekbe belemenni, sajnos ott tart a morál, hogy aki f/sz az még ki is kéri magának, hogy f/sz, így még ő állna beléd egy ilyen helyzetben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!