Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akarja elrakni a...

Aki nem akarja elrakni a telefonját első óra előtt, az mobilfüggő? Van olyan diák aki az okosóráját sem akarja odaadni.

Figyelt kérdés
szept. 9. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy féltik. Én ha iskolás lennék, el se venném. Vagy vennék a gyerekemnek valami butatelefont, ha nagyon hivogatni akarnám.
szept. 9. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén mindig gyomorieggel, és nem szívesen adom le. Nem azért mert hú de annyira nagyon érdekel hogy mi törénik épp rajta, hanem azért mert az iskola nem vállal felelősséget. Meg azért mert valamilyen szinten személyes tárgy amit nem szívesen ad le az ember. Olyanról még nem hallottam aki az okos órát ne adná le önként
szept. 9. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Azt akartam írni, hogy "el se vinném". :)
szept. 9. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Családok kapcsolattartásának szándékos ellehetetlenítése az bezzeg megy a "családbarát" kormánynak! 🙄
szept. 9. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem pont,hogy a családi kapcsolattartásra használják a gyerekek a legkevesebbet a telefont. Függnek a Facebookon, Tiktokon,vagy chatelgetnek. Mobil előtt is volt élet, akkor sem járkált be a szülő,mert annyira tudni akarta mi van a gyerekkel.

A mobil is pont olyan mint a dohányzás,ha a gyerekek kultúráltan használnák, vagyis nem óra alatt, akkor nem lenne szükség szabályozásra. Elég baj,hogy túlságosan függnek már tőle, aztán ha egyszer olyan világ lesz, hogy "kihúzzák" az internetet, akkor ott lesz a sok birka alaptudás nélkül.

szept. 10. 04:08
 6/9 anonim ***** válasza:
19%

4 - ne politizálj, kiváltképp, ha nem értesz hozzá!

Ha nagyon akarod, lehet vinni nyomógombosat is. Sztem olvasd el magát a rendeletet, miről szól, mielőtt okoskodsz...

szept. 10. 06:08
 7/9 anonim ***** válasza:
De jó, hogy már nem járok iskolába. Nem is tudtam, hogy az okosórát is le kell adni. Azt miért? Erősen kétlem, hogy a dikákok többsége olyan okosórát használ, amiben van kártya mobilnettel.
szept. 10. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

6~

Erre én meg azt mondom, hogy ehhez semmi köze nem lenne a kormánynak és semmi hatáskörének nem szabadna lennie.

szept. 10. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Az elrakás még nem lenne gond. Sok munkahelyen is úgy van, hogy van egy zárható szekrényed, ahová műszak elején beteszed a személyes tárgyaidat, köztük a telefonodat is. (Gyárakban sokszor ékszer sem lehet rajtad). Ez rendben van. Ha egyszer dolgozol, akkor a munkára kell figyelni.

Ez a leadás viszont sok szempontból problémás. A telefon egy nagyon személyes tárgy lett, telis-tele érzékeny adatokkal. Teljesen természetes, ha valaki kényelmetlenül érzi magát, ha oda kell adnia másnak.

szept. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!