Aki nem akarja elrakni a telefonját első óra előtt, az mobilfüggő? Van olyan diák aki az okosóráját sem akarja odaadni.
Szerintem pont,hogy a családi kapcsolattartásra használják a gyerekek a legkevesebbet a telefont. Függnek a Facebookon, Tiktokon,vagy chatelgetnek. Mobil előtt is volt élet, akkor sem járkált be a szülő,mert annyira tudni akarta mi van a gyerekkel.
A mobil is pont olyan mint a dohányzás,ha a gyerekek kultúráltan használnák, vagyis nem óra alatt, akkor nem lenne szükség szabályozásra. Elég baj,hogy túlságosan függnek már tőle, aztán ha egyszer olyan világ lesz, hogy "kihúzzák" az internetet, akkor ott lesz a sok birka alaptudás nélkül.
4 - ne politizálj, kiváltképp, ha nem értesz hozzá!
Ha nagyon akarod, lehet vinni nyomógombosat is. Sztem olvasd el magát a rendeletet, miről szól, mielőtt okoskodsz...
6~
Erre én meg azt mondom, hogy ehhez semmi köze nem lenne a kormánynak és semmi hatáskörének nem szabadna lennie.
Az elrakás még nem lenne gond. Sok munkahelyen is úgy van, hogy van egy zárható szekrényed, ahová műszak elején beteszed a személyes tárgyaidat, köztük a telefonodat is. (Gyárakban sokszor ékszer sem lehet rajtad). Ez rendben van. Ha egyszer dolgozol, akkor a munkára kell figyelni.
Ez a leadás viszont sok szempontból problémás. A telefon egy nagyon személyes tárgy lett, telis-tele érzékeny adatokkal. Teljesen természetes, ha valaki kényelmetlenül érzi magát, ha oda kell adnia másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!