Miért bunkók velem az emberek?
Én normàlisan, tisztelettel beszélek mindenkivel.
Milyen tulajdonság az, ami ezt vàltja ki?
19 voltam, amikor úgy jött ki a lépés, hogy majd 2 hétig, minden nap öltönyben kellett mennem valahová, így egyszerűbb volt elég nap abban lennem.
Rendesen sokkolt, hogy mennyire máshogy állnak az emberhez, ha belépsz valahová elegánsan. Az őr a bankban, a pincér az étteremben, a tanáraim, az ellenőr a metrónál, a recepciós nő, annyira tisztelettudóan, és emberként bántak velem, mint előtte senki, sehol.
Onnantól nem viselek csak elegáns, vagy sportosan elegáns holmikat. Nem drágákat, de jól szabott, normális, felnőtt ruhákat.
Pedig igaza van 3-nak, a kinezet, oltozet, hanghordozas es apoltsag is sokat szamit. En is megtapasztaltam.
A masik, amit en a hely szellemenek nevezek. Budapesttol minel keletebbre mesz, egyre taplobbak az emberek es nem tudnak a felnottek felnottkenr viselkedni, disztingualni. Szoval hasonlots ossze 10 debreceni es 10 pesti ugyintezest, dobbenet lesz a kulonbseg. Nem gondolnad, de pl a debreceniek szalonrasszistak is, ok ugyanis a magyar kalvinista Roma, sokszor kinezik maguk kozul, aki nem valami mucsai alfoldi falubol gyutt kozejuk, akiket elegansan lenezhetnenek, hanem Pestrol. Aztan a guta uti oket, amikor teszem rajum a panaszt, meg feljelentem oket. :))
"Budapesttol minel keletebbre mesz, egyre taplobbak az emberek"
Szerinted miért? Rohadt bonyolult ám... Nincs pénz, szegénység van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!