Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnek ilyen rohadék...

Hogy lehetnek ilyen rohadék bunkók az emberek?

Figyelt kérdés
Takarítóként dolgozom egy irodaháznál és a bejárat előtt a nagy lépcsőn, aminek két oldala van és az egyiket mostam fel és az emberek akkor is azon mentek át, pedig a sárga csúszásveszély tábla is kint volt, és ha szólok felháborodnak, egy idős néni botránkozott meg ezen a viselkedésen. Most komolyan ennyit ér a munkám? Aztán csodálkoznak ha hiány van takaritóból és csak cigányok vállalják
2023. szept. 22. 12:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Legközelebb olyan vegyszerek mosok fel ami jól csúszik.
2023. szept. 22. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

Ez régen is így volt, csak régen még menő volt a csikket eldobni.

Főleg nyugdíjkor átkapcsol valami sok embernél, hogy bármit megtehet, de leginkább a nemtörődömség jellemző. Ez látszik a kinézeten, a kert, háziállatok hanyagolásán.

2023. szept. 22. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Betojok, mik vannak. Legközelebb tényleg csúszóssal moss fel. Tedd ki a táblát, ahogy eddig, hogy ne legyen neked belőle bajod, aztán nesze nekik. Normális ember, ha már két oldalon lehet felmenni, azt használja amin nem mos fel a takarító. Nekem konkrétan lelkifurdalásom van, amikor a lépcsőházban balszerencsémre a felmosással egyidőben kell indulnom itthonról (mindig más órában jönnek, valamikor 7-8 körül mostak fel, máskor 10, nem tudom belőni, hogy elkerüljem). Ilyenkor, ha tehetem, mert nem sietek, csak dolgom van, amit bármikor aznap elvégezhetek, várok 10-15 percet.
2023. szept. 22. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Az öregek alapból nagyra vannak maguktól. A kallereknek is erélyeseknek kell lenniük, hogy az igazolványukat felmutassák, mert az öreg annyira el van magától szállva.

Sajnálom, hogy sokan dolgoznak, de az "ilyenek", és amit írtál Kérdező, elmegy a kedvük mindentől...

2023. szept. 22. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Gyurcsány jobb volt?
2023. szept. 22. 12:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Sokan vannak ilyen se hall se lát üzemmódban. Vagy nem is érdekli mert ennyire semmibe néz már mindent, vagy tényleg nem fogja fel amit lát, mert ennyire szét van esve. Az eredmény pedig látható, hogy belegyalogol. Szerintem ha szalagot húznánk ki még abba is belegyalogol az eszetlen hülye, nem látva, aztán menne a dohogás minek van ez itt.
2023. szept. 22. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Hálátlan munka, - végeztem belvárosban házak takarítását, ahol nem volt tiltva a dohányzás sem. Gondolom, sejted, mi lehetett a "kedvenc"!
2023. szept. 22. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, engem nem érdekel, mert nem tudom megvárni, míg mindenki elmegy és újra felmossak, szóval, ha belemászkál, nem érdekel. Jól kicsavart moppal mosok fel és szólni szoktam, hogy kérem, vigyázzon, csúszik. Persze a tábla is kint. Sz.rd le.
2023. szept. 22. 16:02
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudsz mit tenni, a magyar alapvetően egy bunkó, igénytelen és meglehetősen szerény képességű nép.

Az meg sajnos, amit az egyik válaszoló írt: az idősebbek többsége borzasztó: beképzeltek, neveletlenek, primitív emberek, akik mindent jobban tudnak.

2023. szept. 23. 07:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, 9-es, egyetlen mondatod sem igaz, és szomorú, hogy te viszont azt hiszed, igazad van.

A második mondatodat mintha saját magadról írtad volna! Egy véletlenül idetévedő számára ez jön le a válaszodból!

2023. okt. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!