Mi lehet ennek az oka?
Ha egy társaságban akarok hozzászólni bármihez, elnyomnak.
Ha már folyik a beszélgetés, és hozzá akarok szólni, nem hallgatnak el, mint amikor más szólna hozzá.
Nem vágok más szavába, nem oktatok ki mást, illedelmes vagyok!
Az új munkahelyemen is ez történt.
Volt nálam frissebb dolgozó, mégis, amikor a meetingen hozzá akartam szólni, nem hallgattak el, nem engedték, hogy elmondjam a meglátásomat.
Más meg ha közbe is vágott, szót adtak neki. Elhallgattak. Meghallgatták.
Nálam mindenki beszélgetett. Elnyomták a hangom.
Mivel ez többféle társaságban előfordult mostanában, nem értem, hogy mi lehet ennek az oka.
Mire gondoltok? Rossz érzés. Nem vagyok sem ostoba, se balfácán. Tisztelek másokat. De nem kapom vissza.
A másikat csípik-nézik valamibe téged nem. Nem látnak benned sajnos a világon semmit.
Nálam is ugyan ezek a helyzetek voltak. Én léptem mindenhonnan.
#1 de ennek mi lehet az oka? Miért nem látnak bennem semmit?
Milyen tulajdonságok kellenek ehhez?
Tanulmányaimat jó eredménnyel végeztem, több nyelven beszélek. Tanáraimtól megkaptam, hogy értelmes vagyok.
A munkahelyemen már feljebb léptem, magasabb munkakörbe. Ennek ellenére nem vívtam ki tiszteletet ezek alapján.
"A munkahelyemen már feljebb léptem, magasabb munkakörbe. Ennek ellenére nem vívtam ki tiszteletet ezek alapján."
Lehet pont ez a bajuk.Nehogy okosabb legyél náluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!